Parin pakkasaamun jälkeen se taas tuli mieleen, talvi nimittäin. Päivällä ilman takkia pyöräilen töihin ja illalla kun lähden kotiinpäin niin takki, lapaset ja pipokin on oikein kiva kaivaa repusta esille ;)

Olin erittäin reipas tässä eräänä päivänä ja päättelin langat parista tekeleestä. Mutta todellakin vain "parista", on se sen verran ärsyttävää hommaa :D

Ompelukonekkin on surissut kun sopivat kaavat sattuivat vihdoinkin kohdalle. Siskollanihan on se karvaton koira, niin koiranvaatteita nyt sitten aivan urakalla. Ensin tietenkin asiaan kuuluvat koeversiot kaavan testausta ajatellen.

 

Koeversioita pikkuisen paranneltiin ja seuraavat tekeleet valmistuivatkin melko nopsasti.

Mutta koska tästä talosta ei löytynyt yhtään kivaa fleecekangasta ja kaikki kivat resoritkin on loppu, niin tämän kertaiset haalarit on uusiokäyttöä ja kierrätystä oikein kunnolla. Villapuserot Nyytille ovat lojuneet käsityökorissa monta viikkoa, joten nyt katkoin viimeiset langat niistäkin.

Saa nähdä mitä Nyyti tuumailee uusista vaatteistaan :D

Nyt kun koira on vaatetettu, voin siirtyä seuraavaan hommaan. Minusta tulee nimittäin tänä talvena TÄTI! :)) Ja koska puolet suvustani on käsityöihmisiä, niin veikkaisin että puikoilla jos toisillakin on lämpimiä neuleita pienimmässä koossa. Olen koittanut hillitä itseäni etten aivan hurahda pikkuneuleisiin, mutta luulen että nyt alkaa itsehillintä pettää...;)