Viime viikolla innostuin sitten todellakin virkkaamisesta. Salomonin solmut oli opeteltava ja minun onnekseni valmista tuli sillä tavalla hyvin nopeasti. Yksi harmaa kolmiohuivi lähtikin jo uuteen kotiin. Ehkä kokoa olisi saanut olla enemmänkin, mutta kun lanka loppui kesken.. Toinen versio tehtiin 7-veljeksestä ja siitä tuli ihan hyvä, mutta liian pieni sekin. Ja sama vika taas, lanka loppui kesken. Ja miksi sitä pitää ruveta tekemään lankakerän lopusta jotain.. :) Ja kokeilinhan minä vielä virkata kaulahuiviakin, mutta siitä ei tullut mitenkään semmoinen kuin kuvittelin.

Ja kun oikein pääsin vauhtiin niin pitihän niitä huovutettuja patalappujakin kokeilla. Kaksi lappusta on jo huovutettuna ja kaksi pyöreää odottelee vielä huovutusta. Tarkoituksena olisi koristella pannulaput sitten neulahuovutuksella. En vielä tiedä miten, mutta jotenkin :D Ja kuviakin olisi kun saisin ne ensin koneelle..

Viime yönä jo odottelin sitä alkavaa myrskyä, mutta ei sitä vielä tullut. Kai tässä odotellessa saa tehdä vain käsitöitä? ;)