Ja nämä paketit saapuivat minulle tilkkuilijoiden synttäriringin mukana :)

Kirsiltä saapui todella kivoja malleja lumiukon ja linnunpöntön tekemiseen (mallityöt näkyvät kuvassa), kankaita ja herkkuja.

Jaanalta sain mm. ihania lumiukkokankaita. Näihin taitaa iskeä taas se nuukuus että haudon niitä vaan kaapissa koristeena ;)

Sannalta sain myöskin kivoja lumiukkojen kuvia, kankaita ja pitsiä.

Lisäksi paketeista paljastui nauhoja, nappeja ja lankaa. Ne olivat vaan ujuttautuneet pois kuvista :)

Kiitos oikein paljon kaikille tilkkuilijoillekkin mukavista lahjoista :))

Kummitädiltä sain lahjan jo Suomen reissulla. Sain kylläkin itse valita valmiiden töiden pinosta minkä halusin ;) Sitten täällä kotona on neitokaiselta tullut ihmettelyjä kun en valinnut keittiön seinälle sitä hienoa Pingun kalastustaulua. Ja minä kun ajattelin että nämä kukat ja enkelit passaavat juuri loistavasti tulevaan keittiöön :) Toki siellä oli valmiina muitakin tosi hienoja tilkkutöitä, näissä valitsemistilaisuuksissa tulee aina runsauden pulasta vaikeuksia kun ei tiedä minkä ottaisi kaikista ihanuuksista.

Ja jos en ole muistanut vielä mainita, niin jouluna sain mm. yhden näistä Syyskukkasista. Joten kiitokset kummitädille :))

 ****

Lisään tähän kuvan vielä Pian lähettämästä paketista. Punavalkoisia kankaita uuteen projektiin ja "postimerkkejä" (siis kankaasta leikattuja kuvia jotka näyttää ihan postimerkeiltä), pehmoinen lumiukko ja ristipistoin tehty lumiukon kuva. Kiitokset Pia todella kivasta paketista :)

Ja vielä kuva punavalkoisista kankaista, jotka pienen kinuamisen jälkeen sain tilata.. ;) Nyt oli muuten ensimmäinen kerta kun minun tilaama kangaspaketti jäi tulliin syynättäväksi.