Käsitöitä kyllä valmistuu, mutta kuvia ei nyt voi vielä esitellä. Keskiviikkona käytiin Ikeassa ja sillä aikaa oli tietokoneemme päättänyt mennä rikki. Varakoneella sentään päästiin nettiin, mutta yhteys on niin hidas ettei paljon naurata. Kuviakaan en osaa tälle varakoneelle siirtää. Lupaan näyttää kuvia sitten kunhan oma kone palaa kotiin :)

Olen saanut valmiiksi yhden ristipistotyön. Ei varmaan kannata sanoa että se on vaan kirjanmerkki :D Aloitin pitsisukkia neidille ja lapasiakin. Jatkoin Kevät-huivia silkkilangasta (edistyy hitaasti..) ja virkkasin Salomonin solmuilla taas yhden huivin.

Asustelemme kesäkuun pitkät viikonloput "kesäkodissa" ja siellä onkin aikaa tehdä käsitöitä. Ei ole ompelukonetta eikä tietokonettakaan, joten puikot kilisee ja kirjontatyöt toivottavasti valmistuu. Tässä kovasti jo kesälomaa odottelen ja sukulaisille tiedoksi että saavumme Suomeen kesäkuun viimeinen päivä. Viisi viikkoa jaettuna melkein tunnin tarkkuudella kahteen mummulaan :D Siinä se meidän loma. Kuulemma käsityöt voisin jättää kotiin.. Pah ;) Melkein ainoat viikot koko vuodessa kun lastenhoitajia olisi tarjolla ja ei tarvitse suuremmin miettiä ruuanlaittoa tai siivoamista. Eipä sillä, kyllä ne käsityötkin alkaa kyllästyttää ennen kuin loma loppuu :)

Joten tiedossa hiljaiset ajat tähänkin blogiin. Kuvia sentään ajattelin käydä lisäämässä, mikäli saan mitään valmiiksi :D