.. ainakin näissä tilkkukirjoissa ;) Aikaisemmin esittelin kuvaa missä oli kaksi tilkkukirjaa. Eli siis tämän kuvan kaksi kirjaa.

892038.jpg

Tänään saapui lisäystä tähän kirjasarjaan.

959112.jpg

Adlibriksellä näitä kirjoja on ruotsiksi paljon halvemmalla kuin mitä tilkkukirjakerhon kautta. Yleensä kyllä olisin suosinut sitä suomenkieltä, mutta en tällä kertaa kun kirjat ovat melkein kolme kertaa halvemmat ruotsiksi. Harmittamaan kyllä vähän jäi että kyseisen sarjan kassikirjaa ei saa enää ostettua tuota kautta kun on loppunut kustantajalta. Jouluaiheinen kirja on vielä jälkitoimituksessa.

Näitä samoja tilkkukirjoja silittelin ja selailin jo apulaisen ja kummitädinkin luona viime kesänä. Nyt niitä löytyy omastakin hyllystä ja yksi kirja sattui olemaan jopa semmoinen jota en ole ennen nähnytkään :) Jo kesällä olin sitä mieltä että laatu ja hinta kohtaa erittäin hyvin näissä kirjoissa. Harvinaisen paljon helppoja ja nopeita tilkkutöitä. Vaikka ovatkin melko yksinkertaisia, niin silti todella nättejä ja monimutkaisen näköisiä malleja ;)

Adlibris on kyllä loistava nettikauppa :D Tuo suomenkieliset kirjat tänne Ruotsiinkin ihan helposti ;) Silloin oli kyllä hymy korvissa kun huomasin ensimmäisen kerran että sieltä saa suomalaisia kirjoja :D Apulaisen luokse tilasin yhden nukenvaatekirjan ja "Neulo ja huovuta leluja". Ehkä minä nään ne kirjat sitten jouluna..

Postiakin on saapunut tällä viikolla. Vaihtopaketti Suvilta ja Tilkkusadulta vähän lahja-aineksia. Suvilla on uusi blogi, käykää katsomassa :) Pakettia en kerennyt edes kuvaamaan kun aarteet levisivät  jo ympäri asuntoa :D Ainakin paketissa oli pehmoisia lankoja, valoa syysiltoihin, askartelukuvia ja kenkäkoriste. Ne posliiniset "kumpparit" neitokainen omi nukketaloonsa maljakoiksi ;) Kiitos Suvi paketista!

Heli oli tehnyt todella hienon kaulahuivin, minunkin siis pitää semmoinen tehdä. Kunhan tässä kerkiän ;) Puikoilla on ampiaislapaset ja edelleen punaiset sukat neidille. Pipokin on vielä kesken.. Kohta ilmestyvässä Ullassa on aivan ihania ohjeita ja sieltä kyllä pääsee heti (siis joskus lähivuosina..) puikoille jotain :) (Jäsenet saivat äänestää kansikuvia jo ennakkoon, uusi Ulla ilmestyy varmaankin tänä viikonloppuna.)

Olen tällä viikolla mietiskellyt jo joulukalenteria. Salaisen tilkkuystävän blogissa mietiskelinkin jo tilkkuilijoiden joulukalenterivaihtoa ja siihen on jo osallistujiakin ihan mukavasti. Mietiskelin nyt kuitenkin joulukalenteria neitokaiselle ja miten toteuttaisin sen tänä vuonna. Olo tuntuu jo melkein jouluiselta ;) Laitan kuvia kalenterin tekeleestä kunhan pääsen tosi toimiin :)