Ei valmistu mitään, eli erittäin hidasta on käsitöiden suhteen :) Kai se tästä vielä joskus iloksi muuttuu.

Viime viikolla sentään raivasin ompelupöytäni ja sain kasan korjattavia vaatteita pois pöydän nurkalta. Eihän ne siinä olleetkaan kuin pari kuukautta. Juuri joku lahkeiden lyhennys, uusi kuminauha tai pari senttiä paidan saumaa ovat niin ärsyttäviä ommella ettei niitä muka ikinä "kerkiä" tekemään. Vaikka todellisuudessa ovatkin nopeita hommia. Nyt ne on kuitenkin tehty ja pöytä on taas käyttökunnossa. Ainakin melkein ;) 

Työkaverin kanssa yhdessä valittiin kankaat vauvanpeittoon. Ei tietenkään oikeanlaista vihreää löytynyt kaapeista, vaikka kuinka käänsin kaikki kangaspinot mullinmallin. Tulipahan sitten nekin pinot järjesteltyä uudelleen.. Eipä tietenkään koneesta löytynyt kuvaa kankaista jotka valittiin, mutta näin ympäripyöreästi, vihreällä ja kermanvärisellä pohjalla Fancy Cats-kissoja on kankaissa.  Jaa, no löytyi sentään samantyylisiä kissoja joulukankaassa. Peittokangas ei ole kuitenkaan tätä jouluista versiota :D

Ja jos en ole vielä muistanut esitellä niin, tässä pari neulettakin.

Valkoinen on ikivanhaa 7-veljestä lankaa. Ei edes kutittanut yhtään, vaikka kokeilin pipoa. Pitää kyllä vissiin tehdä itsellekkin jos sattuisi löytymään lisää kutittamatonta lankaa.. Nämä menivät "tilauksesta" tuttavalle. Ohjeet pikku sukkiin omasta päästä, lapaset ja pipo jostain Novitan lehdestä. Nämä valmistuivat jo ennen joulua.

 ****

Ai niin, olenhan minä saanut äiskältä uusia vanttuita vanhenemisen kunniaksi :D Aivan kuin entisiä ei olisi.. Toivoin (tai käskin..)  tällä mallilla tehtyjä. Hienot tuli ja passasivat käteen.

Uudet vanttuut passaavat lauhempiin keleihin. Edelleenkin kyllä kaikista parhaat pakkaslapaset ovat nämä: