Kyllä täällä käsityötkin vähän edistyy, vaikka hidasta on. Tänään oli pakko jatkaa tilkkuhommia kun pitäisi pöytä saada tyhjäksi..

373256.jpg

Puuttuu vielä reunasuikale, vanu ja vuori. Eli sehän on melkein jo valmis ;D Pirjon kanssa ollaan varmasti luettu samaa lehteä ja toisillekkin tiedoksi että ohje on vanhasta käsityölehdestä. Alkuperäisessä ohjeessa koirapalaset ovat yhdistetty eritavalla, mutta siis sama idea kuitenkin :) Minä olen aivan surkea ompelemaan siksakkia.. Tulipa taas mieleen miksi apulaiseni pitää ommella kaikki siksak-jutut mulle, kun enhän minä osaa. Hermotkin siinä menee :) Pirjo oli kirjoittanut edellisen postauksen kommentteihin, sähköpostiosoitteet eivät tule minulle asti näkyviin joten en saanut laitettua viestiä. Laita toki minulle kuva koirapeitostasi, on aina kiva nähdä toisten käsitöitä :) Sähköpostiosoitteeni löytyy tuolta vasemmasta yläkulmasta.

Lyhensin tänään yhdet housutkin. Eiväthän ne ole olleet odottelemassa kuin kolme kuukautta ;)

Kävin tänään mutkan paikallisessa askartelukaupassa ja löysin aarteita:

373255.jpg

Uusia Tilda-kirjontakuvia ja oli siellä muutakin ihanaa. Tosin ostin vain nämä ;) Kirjontakuvia on yhteensä kuusi, tarjolla oli vain näitä kolmea. Toisia ei vielä ole myynnissäkään. Ja kun hinta ei ollut kovin kummoinen, niin.. Tiedättehän te :) Ohjeessa kuvia on väritelty sitten jälkeenpäin, äsken vasta älysin että myynnissä  olevat pikku värilaatikot olivat niitä värejä, joten ne pitää vielä käydä meille asumaan. Kuvassa on kaikki Tildan kirjontamallit.

373258.jpg

Sain lahjaksi lehtitilauksen, Australian Country Threads vuoden ajan kotiinkannettuna. Piti tilata kuitenkin vielä uusin lehti kun tilaukseni alkaa seuraavasta numerosta. Ja vieressä on lehti jonka apulainen saa kotiinkannettuna.

373261.jpg

Yksi ohje hyppäsi heti esille, ehdottomasti tämmöinen tilkkuilijan taulu pitää joskus tehdä! (Joo joo, niin sitä pitää tehdä paljon muutakin..)

373281.jpg

Keskellä olevassa talossa lukee "Quilt Shop" ja ympärillä on sitten kaikkia ompelutavaroita ja muita ihanauuksia. Todella hieno :) Toinen juttu on että kuka jaksaa tehdä kaikkea mitä kuvassa on, mutta saahan sitä haaveilla..

Toinen kiva malli näin ystävänpäivää ajatellen oli todella yksinkertainen. Palasia vaan yhteen ja applikoi niihin sydämet. Tässä kuvassa on tehty tuollaisia minitauluja seinälle juuri näin. Tulevat valmiiksi melko nopeaa ja ovat hienoja.

373263.jpg

Viikonloppua odotellessa voinkin aloittaa varmaan jotain uutta käsityötä. Ehkäpä pupupipoa neidille :) Idean nappasin Jatan blogista, siellä on paljon muitakin ihania juttuja.