Pikkuruinen takki on saatu valmiiksi. Valmistui ihmeen nopeasti ja luultavasti vain kahdesta kerästä violettia Woolia. Veikkaisin että pitää tehdä toinenkin, oli niin koukuttavaa hommaa ;)

Ja ilman salamaa, että näkyisi neulepinta..

 

Siksak-myssy telkkarineuleena ja vieressä kaulahuivi neitokaiselle. Kaulahuivi ei kylläkään kelvannut, vaikka luulin ettei tuommoinen pörrö nyt ainakaan kutita..

 

Olen koittanut siivota ompeluhuonetta että pääsisi edes ompelemaan. Kyllä sieltä jo ompelupöytä paljastui ja pikkuisen jo ompelinkin. Tai pikkuisen ompelin ja paljon istuin vaan pöydän ääressä saumurin kanssa kiukuttelemassa. Ihmettelen aivan kärsivällisyyttäni, kaksi aamupäivää olen vaihdellut neuloja ja lankoja, langoittanut aina vaan uudelleen ja uudelleen etsien missä mättää. En millään ilveellä saa ompeleesta sievää. Taidan päätyä semmoiseen lopputulokseen että ainakin yksi langankireyden säädin on rikki, mysteeriksi vielä jää miksi toisen siepparin lanka katkeaa yhtenään.

Noh, ompelin kuitenkin jotain siinä testaillessa ja tässä Jennille kuva todisteeksi :D

Siivousprojekti on tällä hetkellä siinä vaiheessa että lajittelin kankaita säästettäviin ja ommeltaviin. Apulainen keräsi itselleen jo kesällä kaikkia "rumia" kankaita, etten vaan roskiin niitä heittäisi ;) Nyt koitan itse käydä läpi varsinkin niitä trikoo- ja vaatekankaita, kun niitäkin on tullut muutamia laatikoita haalittua.. ;) Ystäväni odottaa vauvaa, joten leikkelin jo valmiiksi muutamat pikkuiset housut. Tosin ne neljät 60cm housut eivät paljoa kangaslaatikoita tyhjentäneet :D Tavoite olisi että kaikki kankaat sopisivat ompeluhuoneen kaappiin ja hyllyihin. Voin kertoa että tällä hetkellä kankaita on levällään ompeluhuoneessa, ompeluhuoneen kaapeissa, makuuhuoneen kahdessa kaapissa, varastossa laatikoissa, käytävän kaapissa... Että juu, pitäähän sitä tavoitteita olla :D