.. tai ainakin ristipistotarvikkeita ;)

1275338.jpg

Jaanalta sain herkkuja (suklaata oli enemmänkin, mutta se hävisi mystisesti..), ihania lankoja, nauhoja ja kankaita. Pieneen neulatyynyyn on ihanasti yhdistetty ristipistot ja tilkkutyöt, tehty siis ristipistoilla tilkkukuvio. Oikein paljon kiitoksia Jaanalle tästä lahjasta :)

1275353.jpg

Tulipas pimeä kuva näin iltamyöhään. Marilta sain lahjaksi helmikuun pistelymallin, siihen sopivat langat, kangasta ja nauhaa sekä ystävyysaiheisen koristeen. Todella ihania kaikki. Kiitokset Marillekkin lahjasta :)

Sattui myöskin hassusti että Marilta saamani langat ja Jaanalta saamani nauhat ovat juuri samaa sävyä :D Ehkäpä laitankin ne samaan työhön kun passaavat niin täydellisesti yhteen.

1275357.jpg

Maarit lähetti minulle lahjaksi talvisia lumiukkoja, kankaita ja talviseen työhön sopivia kirjontalankojakin. Päässä suhisee jo hirmuisesti ideoita mitä kaikkea voisin tehdä :)) Nämä kankaat ovatkin enemmän kuin sopivia tekeillä olevaan lumiseen tilkkutyöhöni. Kiitokset tässä samalla myöskin Teijalle, Maritalle ja Päivikille talvikankaiden lähettämisestä.

1275339.jpg

Liljankukka oli parini tilkkuilijoiden synttärivaihdossa ja minä sain tällaisen paketin. Veikeän nenäliinakotelon, neuloja, monenlaisia kankaita, pitsiä, nappeja ja suklaata. Kiitokset Liljankukalle :)

Ja ettei loppuviikko olisi käynyt tylsäksi, niin tänään postiluukusta tipahti vielä paketti Tilkkusadun kaupasta.

1275354.jpg

1275356.jpg

Pirjo oli tilannut minulle näin ihania kankaita. Todella ihania :) Vasemmassa reunassa oleva kangas on paneeli jossa lukee L O V E ja sen sain Sadulta. Kiitokset ihanista kankaista Pirjolle ja Sadulle :)

Huh. Kyllä on ollut syntymäpäivää koko viikon ;) Viime perjantaina sain enkelipeiton ja sen jälkeen pieniä lahjoja onkin tipahdellut postiluukusta joka päivä. Nyt kyllä riittää ihastelemista uusissa kankaissa ja käsityötavaroissa moneksi päiväksi.

Kiitokset vielä kaikille :))