Tällä viikolla posteljoonilla on ollut hirmuisesti töitä :D

Tänään sain useammankin paketin. Ensinnäkin sain Päiviltä kiitokseksi pienen paketin. Lähetin hänelle yhden tavaran Panduron liikkeestä. Ja katsokaas mitä minä sitten sain :)

1015244.jpg

Suloinen käsipyyhe ja pienet neliöt ovat saippuaa. Pyyheliina pääsi jo heti tositoimiin ;) Samalla paketilla Päivi kiitteli minua Salaiset Tilkkuystävät-vaihdon järjestämisestä. Mukavaa että on tyytyväisiä vaihtolaisia :)

Postista kipaisin sitten kaksi pakettia.

1015240.jpg

Heli oli lähettänyt minulle paketillisen ihanuuksia. Kasvivärjättyä villalankaa (juu, aivan ulkomailta asti), haarukkapitsi-laitteen, koukkuamiskoukun, kimaltavan virkkuukoukun, kirjallinen sisustusideoita, ylellisen näköistä riisisuklaata, Nappilootallisen sitruunanameja, Haruha-kämmekkäät, lisää lankaa virkkausprojektiin (Kiitos!) ja Tango Fania. Neitokainen sai nimellä varustettuja ilmapalloja ja kuvan alareunassa pilkottaa pikkuinen Muumi-kirja. Kirjan laitoin jemmaan joulukalenteria varten ;) Kämmekkäät ovat aivan ihanat, Helin blogissa on parempi kuva niistä. Kiitos kovasti ihanuuksista! Olenko minä joku koekaniini noiden uusien vekottimien kokeiluun ;) Heli oli tietenkin ostanut kunnollisen käsityöläisen tavoin itselleenkin samanlaiset vekottimet. En nimittäin ikinä ennen ole edes nähnyt haarukkapitsi-laitetta saati sitten koukkuamiskoukkua :D Joten aiheen tiimoilta googletetaan viikonloppuna melko ahkerasti ;)

Ja kun olin jo aivan pyörryksissä Helin lähettämästä paketista, niin aukaisin vielä Suvilta saamani paketin.

1015238.jpg 

Paketissa oli taas kerran vaikka mitä ihanuuksia :) mm. Iloiset Tilkut-kirja, neulelehtinen, muistipeli, pehmoinen kirjanmerkki, askarteluun koristeita (possuja ja joulupukkeja), kangaskoristeet ja vaikka mitä :D Kuvan ottamisen jälkeen huomasin että unohtui vielä kiiltokuvat ja kangaspalaset tuonne kirjan väliin. Kiitokset Suvillekkin, todella ihana paketin olit taas keksinyt :))

On minulla kyllä ihania ystäviä :)

Nyt voinkin sitten käpertyä sohvan nurkkaan syömään suklaata ja selaamaan uusia opuksiani :)