Minä olen varmasti allerginen alle 3,5 numeron puikoille. Tai varmaankin se kipuraja menee jossain siinä nelosen numerossa.. Piti ruveta kokeilemaan yhtä vyyhteä Alacaman käsinvärjättyä alpakkaa. Tein taas saman virheen kuin ennenkin, ostin vain yhden vyyhdin samaa väriä... Ei sitä viisastu ikinä.

Ja tietenkin kudon niin väljää että oli pakko ottaa ohuet puikotkin. Rinsessa-kämmekkäiden mallineule ei avautunut minulle. Sitä kun apulaisen kanssa pohdiskeltiin puoli päivää niin keksittiin että miten se ehkä pitäisi tehdä. Minä en saanut kuitenkaan kaunista jälkeä ja kokeilin muutamaa muutakin pitsi/palmikkojuttua. No ei niin ei, tehdään sitten vaan tavallista 2o 2n.

Sain tehtyä lapaset neidille ja aivan kuin silläkään ei niitä olisi jo tarpeeksi ennestään.. Enkä tietenkään voi tehdä liian isoja ;) Lankaa jäi vielä lapasten jälkeen ja aloittelin ensin kauluria. Eihän siitäkään tullut mitään, joten aloitinkin sitten pipoa. Että se edistyi hitaasti, meinasin jo moneen kertaan että jätän kesken. Kyllä se nyt kuitenkin valmistui puoli yhdeksään aikaan illalla ;D Lanka ei aivan riittänyt lapasiin ja pipoon, mutta Woolista löytyi melkein samaa sävyä. Sattui värit niin lähekkäin että oli välillä itsellä vaikeuksia tietää kumpaa lankaa kutoisin. Kudoin siis kahdella värillä muutaman kierroksen kun ajattelin että paremmin sitten sulautuisivat yhteen.

389379.jpg

Minun mallini ei vaan ole oikein yhteistyöhaluinen :D Ja juu, en ole vielä päätellyt lankoja ;)

Ja koska tuo ohut lanka ja ohuet puikot saivat vähän hermoja kiristymään jossain vaiheessa viikonloppua niin aloitin yhden toisenkin työn. Tästä tulee luultavasti melkoinen ikuisuusprojekti, mutta aloitin kuitenkin.

389384.jpg

Mallineule on tästä Novitan mallista ja viisaana valitsin silmukkamäärätkin isompaan kokoon jos ei pusero ala valmistua neidille tänä vuonna ;D Ja mallista poiketen teen puseron, enkä takkia ja kaulustakin pitää muokata. Jos siis joskus sinne asti pääsen. Ensin olisin ruvennut tekemään Isoveljestä puseroa, mutta sitä lankaa ei sattunut löytymään niin paljoa. En ymmärrä miksi edes piinaan itseäni jollakin villapaidalla kun neidin mummu voisi kutoa puseron muutamassa päivässä. Paitsi että mummun tekemäksi voidaan etsiä joku monimutkainen kirjo/pitsi/palmikkoneule ;)

Juuri tällä hetkellä haluttaisi jatkaa huivia. Roosa alpakasta neulottuna ei ole edistynyt yhtään pitkiin aikoihin. Ja olisi kyllä valmiiksi muitakin huivimalleja mielessä..  Mutta ei, pakko ruveta laittamaan kamat kasaan huomiseksi ja odoteltava perjantaita että saisi taas linnoittautua kutomaan sohvannurkkaan :)

Edellisen postauksen napit tilasin täältä, Crafts 4 Me.