Olin kovin innoissani tulevasta ompeluhuoneesta, mutta alkaa tässä jo hiukan hymyt hyytyä kun kangaslaatikoita (+ kaikkea aiheeseen liittyvää) putkahtelee laatikko laatikon perään ja tuntuu ettei ne mahdu varmasti mihinkään. Kuinka paljon käsityötavaroita sitä onkaan tullut haalittua...

Pois ei tietenkään voi mitään heittää. Koska joskushan sitä aikaa saattaa olla niin paljon että jotain saisi valmiiksikkin ;) Ja jos saan ompeluhuoneenkin, niin ehkä on todennäköistä että siellä tulee enemmän tehtyäkin jotain kun ei tarvitse kokoajan siirrellä tavaroita pois pöydältä. Tai ehkä siitä huoneesta jota tässä kaavailen ompelukäyttöön tuleekin joku kodin yleinen varastotila jonne käydään vaan ovelta nakkaamassa joutilaat rojut.. Saa nyt nähdä mihin nurkkaan kangaslaatikot kotiutuvat ja tuleeko sitä ompeluhuonetta vai ei :)

Muutto alkaa lähestyä ja tällä hetkellä kotona näyttää melko kaaosmaiselta. Kaikki yläkaapit on tyhjennetty olkkarin lattialle tutkiskelua varten :D Kellarista löytyy varmaan pari semmoistakin laatikkoa joita ei ole edellisen muuton jäljiltä edes aukaistu. Niin edellisen kerran muutin kahdeksan vuotta sitten ;) Ehkä niistä voisi jo luopua..

Koska juuri nyt päässä liikkuu vaan pahvilaatikot ja suuret suunnitelmat uudesta kodista, niin ei ole edes kiinnostanut tehdä käsitöitä. Mutta kyllä ne tuossa sohvan nurkassa näkyy edelleen olevan. Otin esille pari vanhaa ristipistotyötä, joten jos inspiraatio iskee niin sitten pitää tehdä niitä eteenpäin. Ja se inspiraatio ei ole vielä iskenyt :D Uusia ei saa nyt aloitella, se olisikin jo vähän vaikeampi projekti kun melkein kaikki käsityötavarat ovat jo uuden kodin kaapeissa tai laatikoissa täällä kotona.

Pari viikkoa vielä ja sitten ehkä tehdään taas käsitöitä :)

Ai niin, ollaanhan me Neitokaisen kanssa tehty puutarhahommiakin. Tänään lähdetään katsomaan joko tiluksilla olisi mitään vihreää kasvamassa ja ohjelmassa olisi myöskin kasvihuoneen tyhjentäminen rojuista. Tosin ne rojut eivät ole minun ;) Tänä kesänä istutetaan Neitokaisen kanssa minikokoinen mansikkamaa ja toiveet on korkealla. Viime viikolla jo tutkiskeltiin todella muhkeaa amppelimansikkaa torimyyjän luona, mutta ei vielä uskallettu ostaa. Semmoinen on varmaan hankittava suurimpaan hätään ennen kuin omasta maasta mansikoita tulee. Muutenkin nämä viljelyshommat on vähän kokeiluasteella kun aikaisemmin olen keskittynyt lähinnä niiden mansikoiden syöntiin, en kasvattamiseen ;)

Takaisin pahvilaatikoiden keskelle..