Kyllä täällä sentään jotain tehdään vaikka hidasta onkin.. Kiri-huivi ei halunnut ruveta valmistumaan ja koska joku piipittävä ääni sanoi että niistä vaaleanpunaisista Alpaca keristä pitäisi tulla Roosa-huivi. Siis roosanvärinen Roosa :)

361430.jpg

Tässä eräänä iltana kävimmekin keskustelua neidin (3-v.) kanssa miksi suomeksi sanotaan vaaleanpunainen, mutta ruotsiksi saa sanoa rosa. Kuulemma suomeksikkin voi sanoa roosa, ei se kuulemma haittaa jos leikisti vaan sanoo ;)) Tiedoksi että asumme Ruotsissa ja neiti puhuu kahta kieltä.

Keittiöön ompelin uudet verhot tässä odotellessa yksiä tilkkuverhoja. Apulainen, jokos ne verhot alkaa olla valmiina? :) Tällä kertaa kyllä sattui kovin kesäiset verhot näin tammikuussa, mutta kun eikai niitä jouluverhojakaan voi vissiin pitää kesään asti ;)

Käsityörintamalla on vain tehty tuota Roosaa. Ja selailtu kirjontamalleja. Ja tänään selailin lehdistä kirjoneulelapasten ohjeita. Löytyi ainakin  Auringonlasku ja Corazon.

Tuulan sivuilta löytyy paljon kivoja malleja ja oli tullut uusiakin ohjeita sitten viime näkemän.

Lankalinjasta sain uudet bambupuikot rikkinäisten tilalle. En ole vielä kerennyt kokeilemaan niitä, mutta eiköhän ne toimi ihan hyvin :D