Se on valmis! Siis ihan oikeasti valmis. Kaikki langanpäätkin on leikelty pois ja kaikki sata nuppineulaakin on toivottavasti muistettu laittaa takaisin neulatyynyyn..

Nyt sitten miljoonasta räpsäisystä ne parhaat :D

Näköjään pitää vielä kertaalleen silittää vetoketjun saumoja, kun näyttäisi kupruilevan.

Kaavat on Ottobren hupparista muuteltu, mm. taskut, lisätty pituutta hihoihin ja helmaan. Halusin tuollaisen hupun joka on pikkuisen suojaamassa kaulaakin. Taskut on oma sävellys, idea niihin on toki Ottobresta, yllätys yllätys ;) Hupussa on yksi rusetti ja kuminauhaa kuromassa aukkoa pienemmäksi. Helmassa on kuminauhaa molempien sivusaumojen tienoilla. Taskuissa on myöskin rusetit koristeena.

En kyllä edes muista mistä takin kankaan olen ostanut, mutta veikkaisin että se on jotain Hilcon kangasta. Vanhoissa Ottobre-lehdissä on jotain vaatteita ommeltu samasta kankaasta. Kangas on jotain tuulikankaan ja puuvillan väliltä. Pitää kyllä tuulta ihan hyvin ja hiukkasen vettäkin. Ei mikään sadepäivien takki kuitenkaan.

Toki takista löytyy parikin kohtaa mitä ei kannata tiirailla kovin läheltä.. Mutta toistaiseksi lähipiirissäni ei ole ompelutaitoisia ihmisiä jotka virheitä huomaisivat, joten ihan hyvillä mielin kehtaa varmaan olla takissa ihmistenkin ilmoilla ;)

Nyt on fiilikset vähän kuin suuren urheilusuorituksen jälkeen, väsynyt mutta onnellinen :D Ehkä ainoa vähän harmittava juttu on että takista ei tullutkaan niin isoa kuin kuvittelin, mutta kyllä se mahtuu ihan hyvin tänä keväänä fleecetakinkin kanssa. Seuraavan takin tekee kyllä sitten apulainen... Mulle taitaa vähäksi aikaa takkien tekeminen riittää.

* Juu, meillä ei tunneta sinitarraa, piirrustukset näköjään teipataan vaan oveen ensimmäisellä teipillä mikä käteen sattuu ;)