Aluksi kuvattomuus johtui siitä etten saanut kamerasta kuvia koneelle. Nyt kun vihdoin sain kuvat koneelle niin Vuodatus ei lataa niitä.. Vihdoinkin jotain näytettävää ;)

Olen saanut ihanaa postia viime aikoina. Marilta sain vaikka mitä ihanaa ristipistoiluun liittyvää ja kivan keväisen koristeenkin. Kuvaa koristeesta voi ihailla Marin blogissa. Sain myöskin Willikseltä kevät piristystä, suloisia kukkanappeja. Postia on aina ihan saada ;)

Jo useamman päivän olen selaillut lehtiä ja miettinyt mitä kaikkea kevät/kesävaatetta neitokaiselle ompelisi. Päätin nyt ensimmäiseksi ommella yhden liivihameen ja tänään sen takaisin formuloiden aikana. Kangas on kirkkaan keltaista ja siinä on perhosia sekä kukkia. Vappumekko siis :) Malliltaan aivan perusjuttu.

1505325.jpg

Olen siivonnut parveketta kesäkuntoon ja mielessä olikin ommella pariin tyynyyn tyynynpäälliset ja joku peitto parvekekäyttöön. Neitokaisella on parvekkeella pieni teltta (tai iglu se on :D). Neiti valitsi kankaat ja nyt on tilkuista ommeltu Ötökkä-peitto (kankaissa on enimmäkseen ötököiden kuvia), niin siis peiton päällinen on ommeltu. Puuttuu enää vanu ja vuori.. Ompelin tilkuista tyynynpäällisenkin. Kankaina oli kaapista löytyvät lastenkankaat ja melkoisen värikästä jälkeä niistä syntyi. Kelvannee sentään tarkoitukseensa ;)

1505359.jpg

Peitto.

1505391.jpg

Tästä on tulossa se tyynynpäällinen.

Viikonloppuna järjestelin sohvan vieressä olevaa käsityöhyllykköä. Sieltä löytyi melkoisen monta sukkaa tai lapasta jotka odottelevat lankojen päättelyä. Kahdet parit lapasia odottavat peukaloita. Kaksi huivia on kesken ja yksi pipo. Ainakin kaksi kirjontakuvaa on kesken ja yksi ristipistotyö. Yhden huivin aloituksen päättelin heti alkuunsa kun ei se ikinä valmistu, siitä tuli nyt vain pieni kaulahuivi ja yhden pienen ristipistojutun tein valmiiksi. Pitää penkoa näitä keskeneräisiä esille kun apulainen tulee tänne kesäkuuksi, niin ettei hänellekkään tekemisen puutetta sitten tulisi :D