Tämän mekon ja neuletakin kutoi mummo neitokaiselle muutama vuosi sitten.

241715.jpg

Ei kuvasta kyllä hyvin erotu, mutta neuletakissa on lehtikuviota. Sama lehti (joku ikivanha käsityölehti) oli kaivettava nyt esille ja tässä vilautus uudesta villatakista. Sama kuvio, mitat omasta päästä ja lankana Nalle. Pitsineuleisen villatakin ohjetta pitikin miettiä monta päivää ja selailla lehtiä kyllästymiseen asti. Loppujen lopuksi tämä tuntui tällä kertaa parhaalta idealta.

1748745.jpg

Kuvasta poiketen tekeillä olevan villatakin väri on viininpunainen, kuvassa näyttää niin violetilta.

Nyt sitten hiljenen totaalisesti kahdeksi viikoksi kun suuntaamme toiseen mummolaan. Kassiin on toki pakattu uusi neule, ristipistotyö ja kuusikulmiot..

Kai kaikki ovat jo käyneet kurkkaamassa uutta Ullaa. Sieltä pääsee kyllä Sikuriina-takki (ja paljon muitakin ohjeita) vielä joskus puikoille. Innostuin nyt väliaikaisesti ainakin tekemään vaatteita pitsineuleella. Pitsihuivit kun tahtovat jäädä hyllylle meidän taloudessa, mutta kun kaavioita olisi kuitenkin kiva lueskella neulomisen lomassa ;)

Ai niin, kiitos Marille tunnustuksesta ja Leenan blogissa pääsin mukaan PIF:iin. Palaan molempiin asioihin kunhan loman jälkeen palaan kotikoneelle. Siihen asti toivottelen jokaiselle mukavia lomapäiviä :)