Kyllä täällä jotain tehdään, vaikka blogissa onkin kovin hiljaista..

Tänä aamuna kiristystä ja lahjontaa apuna käyttäen kuvattuja ;)

Rinsessa-pipo.  Alpakka-langasta, liian isoilla puikoilla. Ilmastointi pelaa ja eipähän ainakaan kiristä hermoja ;) Tässä kuvassa näkyy langan oikea väri.

Pintakuviota. Ja jos oikein suurennuslasin kanssa katsoo niin pipossa on helmiäkin koristeena. Niistä tulee jopa kruunumainen kuvio, siis jos erottuisivat :D Helmet nimittäin piiloutuvat todella mainiosti langan "karvoihin". Pipossa on siis timantteja ja tällä kertaa tieto niistä lisää toivottavasti käyttöprosentteja. Seuraava timantti-versio pitääkin tehdä semmoisesta langasta jossa helmet erottuvat paremmin ja eivät jää piiloon langan pörröisyyteen.

Myssykkä, Adalmiina-pipon ohjetta mukaillen. Lankana jotain vauvalankaa kaksinkertaisena. Tämän ei pitäisi kutittaa edes joka kerta ;)

Ja juu, tiedän että langat on vielä päättelemättä :D Olisin vielä halunnut enemmän baskerin-muotoisen, mutta ei löytynyt enää isompaa lautasta minkä päälle pingottaa, joten tämä saa kelvata.

Meillä etsitään aamuisin, ja siis tarkoitan JOKA aamu, vanttuita kissojen ja koirien kanssa. Mikähän siinä onkin etteivät käsineet mene millään niille tarkoitettuun laatikkoon yöksi. Telkkaria katsoessa on valmistunut viime aikoina siis näitä. Tosin kaikki eivät ole passeleita meidän perheen käsiin.. Näistäkin toki pitäisi päätellä langat ennen laatikkoon laittoa ;) 

Ompeluhuoneessa näyttää tänään tältä. Etsin täydellistä takki- ja mekkomallia :D