Meillä Marin kanssa oli jouluviikonloppu. Pisteltiin molemmat tahoillamme jouluisia koristeita. Tällä kertaa meillä molemmilla oli sama mallikin. Piti aloittaa tempaus helpolla mallilla ettei väsy heti alkuunsa ;) Pistelin mallin kahteen kertaan kun innostuin. Tosin toiseen versioon tuli vähän muutoksia kun en lukenut enää mallia niin tarkkaan..

Aloitin myöskin pistelemään yhtä hiukan isompaa jouluista mallia. Pistelen sitä meidän jouluviikonloppuina eteenpäin koristeen lisäksi. Tai no saa nähdä milloin minä sitä pistelen, mutta aloitettu kuitenkin on.

Koska sain myöskin valmiiksi perjantaina erään keskeneräisen pikkutyön (josta kuvaa voidaan näyttää vasta parin päivän päästä..) niin pitihän minun aloittaa jotain uuttakin.

Tralalaan malli Un ange passe... En tiedä tosin meneeköhän purkuun tuokin aloitus. Kangas ,jonka tilasin tätä työtä varten, oli jotenkin kieroon kudottu ettei sitä tähän voi laittaa. Valitsin sitten eri kangasta jota sattui löytymään ja nyt tästä tulee kauhean iso. Pitää vielä vähän mietiskellä jatkanko.

Kun aloittamisen makuun pääsin niin aloitin erään toisenkin työn. Se on kylläkin salainen toistaiseksi ;)

Neitokaisen kanssa järjesteltiin kirjontalankoja numerojärjestykseen ja etsittiin valmiiksi tarvittavat langat tuohon joulusukka-malliin (jota aloitan joskus hamassa tulevaisuudessa).