Nimittäin into käsitöihin. Se jokin on ollut hukassa monta päivää. Eilen kuitenkin rupesin kokeilemaan minkälaista raitaa tulee uuden värisestä langasta. Telkkaria katsoessa valmistui ensimmäinen lapanen ja kun vauhtiin pääsin niin aloitin toisenkin. Raitalanka pukkii eteenpäin kun ajattelee että teen vaan tämän värin loppuun ja sitten vielä sen seuraavan ja ja..

550346.jpg

Kuvassa myöskin uusi tilkkulehti. Huomasin sen meidän ruokakaupassa ja oli kyllä varmasti ensimmäinen kerta kun kyseistä lehteä siellä näkee. Pikaisella selauksella sieltä löytyi enkelimalli ja helppo prinsessapeiton ohje niin siinähän sitä jo oltiinkin ;) Molemmissa on tilkkutyötä, aplikointia ja kirjontaa, eli just passelia mulle. Alunperin luulin että olin ostanut sen upouuden ruotsalaisen tilkkulehden Fat Quarter, mutta eihän tämä se olekkaan. Enkä sitten kyllä nimeäkään ajatellut kaupassa.. Tämähän on norjalainen lehti, tällä kertaa vaan käännettynä kokonaan ruotsiksi.

Anopin tilkkupeitto on vieläkin kasana ompelukoneen vieressä. Palaset ovat kyllä valmiina, pitäisi vaan saada yhdistettyä ne peitoksi. Ei nyt vielä puhuta siitä että sen peiton kaikki kerrokset pitäisi harsia kasaan ja tikata..