Mulla on kädet ihan kipeät kun innostuin kutomaan sukkaa.. Perjantai-iltana ei ollut mitään tekemistä niin kaivoin kassista Kerttu-sukkien ohjeen ja rupesin kokeilemaan. Aluksi kyllä vähän koetin pohdiskella että miten niistä saisi lapsen sukat, ohje kun on aikuiselle. En varmaankaan ikinä ole saanut kudottua aikuisten sukkia valmiiksi. Minä olen keskittynyt enemmänkin sinne lastenkokoihin ;) Kun ei sitten aivot raksuttanut niin tein mallista kuitenkin aikuisten koolla.

Kertut vetäisi aivan täysillä mukaansa ja lauantai-iltana minulla oli kaksi valmista sukkaa :D Ja vieläpä aikuisten kokoa! Noh, tällä aikuisella on pieni jalka ;)

616659.jpg

Neitokainen sai kokeilla sukkia siinä vaiheessa kun molemmat varret olivat valmiina. Olivat kuulemma hienot. Meinasi tulla itku tytölle kun laitoinkin valmiit sukat omiin jalkoihini.. Aloitin sitten pikaisesti jo tänä aamuna pienempiä Kerttu-sukkia, mutta väri on kuulemma väärä tytön mielestä..

616666.jpg

Olisi pitänyt olla kuulemma punaiset... Sattumoisin tästä talosta ei löydy enää punaista lankaa. Saakohan sitä nyt sitten ostaa lisää? ;)

Sukkamalli oli kyllä aivan ihana, jälki näyttää monimutkaiselta mutta on oikeasti todella helppo. Suosittelen kyllä kokeilemaan tätä.

Virkatusta pontzosta tuli hetkellisesti neidin lempivaate. Minusta se on kyllä liian iso kaula-aukosta ja parempi ehkä olisi tullut jos olisi tehnyt pyöreänmallisen eikä kulmikasta, mutta olkoon :)

616655.jpg

Tänään piirtelin aplikointikuvia, mutta niistä nyt en vielä kuvia laita :D Taidan ottaa ne mukaan kesälomaksi, jos vaikka valmistuisivat sitten. Siis että joku ompelisi ne minulle ;)

Saksalaisia neulelehtiä selasin perjantaina. En tosin osaa saksaa yhtään, mutta onneksi netistä löytyy apu siihenkin. Ullan sivuilla on neulesanastoja useammallakin kielellä.