Jos käy kerran vuodessa Suomessa, niin saahan sitten raahata kotiin kasseittain käsityömateriaalia?? Minä olen sitä mieltä, että saa :D

Lehtihyllyt vetivät puoleensa magneetin lailla.. Novitan uusin lehti oli todella vaikea löytyy pohjoisen kaupoista. Loppujen lopuksi minun piti ottaa apulaisen lehti itselleni. Viimeisinä lomapäivinä lehteä alkoi näkyä kaupoissakin, tosin jäi se pikkuinen 7-veljestä lehtinen ostamatta.

796981.jpg

796962.jpg

Ylhäällä vasemmalla on tilkkulehteni joka odotti täällä kotosalla. Tilda-kirjanen englanniksi, sen tilasin muistaakseni joskus Adlibrikseltä. Alarivillä TilkkuSadun kaupasta tilatut kaksi lehtistä.

796989.jpg

Ulkoilukankaita apulaisen kaapista..

797016.jpg

Vohvelikangasta neidin ompeluksiin, puuvillaa tilkkutöihin. Nämä on ostettu Löytöpalasta.

796997.jpg

Nukenpeitto ja uusia puikkoja/virkkuukoukkuja. Minulla kävi todella huono tuuri kun ostin Teddy-lankaa ja kaupassa vain vilkaisin että siihen tarvitaan 7-numeron puikot. Kotona huomasin että siitä minun puikkopaketista puuttui yksi puikko. Harmitti kauheasti kun innoissani olisin ruvennut kokeilemaan pipoa ja ei ollut viittä puikkoa.. Sain kuitenkin uuden puikkopaketin tilalle kaupasta :) Tilasin myöskin netin kautta bambupuikkoja. Ette kyllä ikinä usko, mutta sinne puikkopakettiin oli livahtanut yksi vääränkokoinen puikko. En vielä tiedä jos saan uudet puikot tilalle, huomasin kyllä heti kun sain puikot että siellä on yksi isompi puikko ja kun aukaisin pakkauksen niin puikoissa lukee kokomerkintä. Joten huonoa tuuria oli puikkojen ostossa.

796999.jpg

Huivi ei ole suuresti edistynyt, mutta muutaman kerroksen sentään ;D Aloitin myöskin ystäväni tyttärelle villatakkia Woolista. Langat ovat olleet apulaisen kaapissa ja raahasin ne nyt mukaani. Saa nyt nähdä milloin hihat valmistuvat tähän takkiin ;) 

796996.jpg

Sain muutaman valmiin enkelikuvan apulaiselta. Nämä ovat siitä enkelikirjasta joka on tämän päivityksen ensimmäisissä kuvissa. Kukkasia ei ole vielä ommeltu, joten ne pitäisi ommella joskus. Apulaisella oli valtavat kasat valmiiksi leikattuja ja silitettyjä kuvia. Odottelenkin että jouluksi valmistuu jouluaiheinen seinävaate, useimmat kuvista nimittäin olivat jouluisia tai ainakin passaavia jouluaiheiseen työhön.

797007.jpg797013.jpg

Molemmissa kuvissa on sama kassi, toinen kuva on otettu vaan eripuolelta kassia ja kauempaa :D Kankaat olen värjännyt tänä kesänä.

797003.jpg

Kun levittelin kassien sisältöä keittiönpöydälle niin neitikin toi askartelutavaransa kuvattavaksi :D Tiimarista ostettuja askartelutavaroita. Oikeassa reunassa näkyy askartelukirja ja ompelukuvat, ne on ostattu jostain muualta.

Ja ne langat.. Noh, tuota :D Me käytiin Korialla Novitan myymälässä... Sieltä tarttui mukaan "muutamia keriä lankaa" ;) Kun siihen määrään lisätään vielä kaikki kerät jotka valitsin apulaisen lankalaatikoista plus heräteostokset muista kaupoista, niin lopputulokseksi tulee melko monta kerää ;) Apulaisen kaapeista löytyi mm. vanhoja värejä Wool-langasta, ne toin kotiini. Aikaisemmin oli tilattu myöskin 7-veljestä langasta kesän värisävyjä. En kyllä tiedä missä lankapussit ovat juuri nyt, mutta melko todennäköisesti ne ovat jossain täällä meidän asunnossa :D Apulaisen lehtipinoista löysin myöskin muutamia neuleohjeita jotka pakkasin mukaani. Mihinköhän nekin lehdet sopii.. ;)

Vielä on lomakäsitöitä esittelemättä, mutta en ole vielä löytänyt niitä kasseista :D Joten lisäilen kuvia sitten joskus kun lisää kuvattavaa löytyy kassien kätköistä.

796965.jpg

Ja upouudet olkalaukkumme, mallia tyttö ja äiti :) Kummitätini on nämä ihanat kassit ommellut ja molemmissa kasseissa on neppari jolla kassinsuun saa kiinni, sekä minun laukussani on pikkutaskuja sisällä. Neiti sai myöskin kukkaneulatyynyjä, mutta ne eivät halunneet kuulemma kuvaan kun ovat katsomassa telkkaria :) Kiitokset vielä kasseista ja hoitopalvelusta kummitädille "ja sille yhelle isille"!