Ja toinen päivitys heti perään :)

Tässä muutamia valmiita käsitöitä. Olemme tänään apulaisen kanssa istuneet ompelukoneen ääressä melkein kahdessa vuorossa :D

739546.jpg

Pikkusiskolleni menevä tilkkutaulu. Esittää tyttö- ja poikaenkeliä.

739682.jpg

Pussukoita. Näyttävät näin kuvassa kauhean isoilta. Todellisuudessa pinon päällimäisenä olevat kaksi tilkkukankaista pussukkaa ovat aivan minikokoisia, juuri niin suloisen pieniä että ne on pakko pitää itsellä :) En kyllä tiedä mitä niihin laitan, mutta kuitenkin..

739639.jpg

Taaskin mittasuhteet näyttää olevan vinksallaan. Ruskea neitokaisen kassi on paljon pienempi kuin vieressä oleva oranssi-vihreä tekele. Isompi kassi on tehty nyt värjätyistä kankaista. Kuvassa näkyy huonosti, mutta molemmissa väreissä on pitsiä. Pitsi oli siis kiinni värjätyssä lakanassa ja on ihan sievä vielä kassissakin :) Lakanat ovat anopin kaapista.. ;)

739665.jpg

Pussukka kirjontatyölle. Piti saada vetoketjullinen pussi näille kirjontatavaroille kun eivät ne ikinä pysy siellä missä pitäisi.. Päälimmäisenä oleva pieni kangasneliö on neulavihko, eli sen sisällä on kangapaloja joihin voi laittaa neulat talteen.

739669.jpg

Pienenpieni pussukka vielä langanpäättelijälle, pussukkaan sopii pienet saksetkin.

739674.jpg

Ja pitihän se oma kotelo olla saksillekkin :D Näitä oli todella näppärä tehdä. Ommellaan vaan yksi kappale joka taitellaan sitten tietyllä tavalla. Koteloon tulee kolme taskua. Kuvassa kynä on suurimmassa taskussa, sakset seuraavassa ja vihreä neulakotelo pienimmässä taskussa.

Olen minä jotain saanut neulottuakin. Nimittäin niinkin vaativan työn kuin koiran villapaita nyt on. Ihan oikeasti on vaativa kun ei niistä minun kutomista ole ikinä tullut sopivaa :D Nyt on kyllä koiraa mittailtu niin hyvin, että jos tämä tekele ei passaa päälle niin heitän kyllä puikkoni metikköön.

739564.jpg

Kuva on siis puseron selkäkappaleesta, koetin kirjailla siihen sydäntä. Lankakin on sitä mitä ensimmäiseksi löytyi kaapista :)

Tässä vielä loppuun villapaidan saaja ja hänen "pikkusiskonsa".

739504.jpg739599.jpg

Ai niin, nallepeiton tikkaus on jo hyvällä mallilla. Elättelen toiveita että peitto lähtee valmiina mukaani.. Saahan sitä aina toivoa ;)