Ja taas vaan toisten käsitöiden esittelyä ;D

Tätä paketti olen odottanut jo niiiin monta päivää.. Tänään sen vihdoin sain ja meinasi käydä niin että paketti olisi ollut hyllyllä varmaan hamaan tulevaisuuteen asti jos en olisi sitä itse kysellyt. Paketti nimittäin oli "pudonnut" pois postin tietokannasta ja tänään sainkin työllistää urakalla kahden postin henkilökuntaa. Paketti on nyt kuitenkin perillä :)

Juu, ei meidän mummu tee mitään muuta kuin kutoo vaan sukkia ja vanttuita meille ;)

Neidille lisää sukkia, samaa sarjaa kuin liivihamekkin, samoja sydämiä. Toiset sukat ovat raitalangasta, niistä on kuva tuolla alempana.

405393.jpg

Vanttuita neidillekkin:

405374.jpg405382.jpg

Pörröinen lakki, lapaset ja kaulahuivi.

405400.jpg

Kaulahuivin Nallea lähempää kuvattuna. Tuli aika veikeä :) Kaulahuivin ohje on Novitasta.

405397.jpg

Minä sain synttärilahjaksi kirjat Handknit Holidays ja Wrap Style. Ja äidin kirjahyllystä Mary Oljen käsityökirjan, siinä on muuten todella hienoja kirjoneulelapasten ohjeita. Ja äidin kaapista löytyi myöskin Regian Silk-lankaa, valkoista ja vaaleansinistä.

405403.jpg405367.jpg

Meillä ei parsita sukkia eikä lapasistakaan ole puutetta.. ;) En edes kehtaa laskea kuinkakohan monet lapaset neidin kaapista löytyy. Hassua vain on se että toinen lapanen on aina hukassa.. Ehkä nyt löytyy yhdet parit tarpeen vaatiessa ;D

405401.jpg

Tässäpä taas todisteita siitä ettei minun tarvitse vaivata päätäni millään sukan kutomisella tai että tekisin kirjoneulevanttuita. Niitä näkyy meille tulevan ihan toiveiden mukaan muutenkin ;) Ja eipä olisi paljon parempaan aikaan voinut paketti saapua perille. Meille on nimittäin tulossa lunta! Villasukat ja omat lapaseni pääsevät heti huomenna kokeiluun ja neitikin saa uudet villasukat jalkaansa.

Sainhan minä vielä uuden tilkkuverhonkin keittiön ikkunaan, mutta siitä kuvaa sitten kun saan sen joskus ikkunaan asti ;)

Kiitos taas mummeli, olivat hienoja ja passeleita :)