Yahoon Tilkut-listalla olen osallistunut synttäriswappiin. Siinä vaihdetaan kirjanmerkkejä, saksikoteloita ja neulavihkoja. Toki oli muitakin vaihtoehtoja, mutta minä osallistuin näihin kolmeen. Olenkin tällä viikolla saanut postissa aivan ihania pieniä tilkkutöitä. On kyllä saanut vaan ihastella ja ihmetellä miten ihania käsitöitä olenkaan saanut :)

Tässä muutamia kuvia saamistani lahjoista. Kuvia on otettu monena päivänä ja luulisin että jokainen saamani tilkkutyö esiintyy ainakin kerran joissakin näistä kuvista :)

1275334.jpg

Salmen tekemä saksikotelo, neulavihko, kirjanmerkki ja ylhäällä tilkkukortti (jossa oli hieno ruusukoriste "postimerkkinä", ruusun voi kiinnittää hakaneulalla vaikkapa kassiin koristeeksi), neitokainen lainasi saksiaan kuvausrekvisiitaksi ;)

1275336.jpg

Sinikan tekemä saksikotelo, kirjanmerkki ja neulavihko. Saksikotelon päällä on vaaleanpunainen sydänkoriste jonka voi laittaa roikkumaan. Saksikotelon nauhassa on sydänommelta ja siellä lukee minun nimenikin.

1275352.jpg

Maijan tekemä tilkkukortti, saksikotelo ja kirjanmerkkejä kaksin kappalein.

1275351.jpg

Neulavihko ja kirjanmerkki Maaritilta.1275340.jpg

Kirjanmerkit Maaritilta, Katrilta, Ullalta ja Kaijalta.

1275341.jpg 

Katrin, Ritvan ja Sinikan tekemät saksikotelot.

1275342.jpg

Helinän, Eilan ja Maijan tekemät saksikotelot.

1275350.jpg

Kirjanmerkit Ullalta, Helinältä ja Katrilta.

1275349.jpg

Kirjanmerkit Riitalta, Helenalta, Salmelta ja Sinikalta.

Kiitos oikein paljon kaikille tilkkuilijoille. Näissä riittää ihastelemista ja ihmettelemistä moneksi viikoksi eteenpäin :))