Kun äsken sain kuulla että tämä pussi on saapunut vastaanottajalleen, niin voinkin esitellä nappikuvia :)

512041.jpg

Tilasin tällä kertaa teemanappeja. Yhdessä pussissa oli esimerkiksi koira-aiheisia nappeja, toisessa puutarhaan liittyviä ja jne. Toki muutama pikkupussikin tuli tilattua..512034.jpg

Teemapussit sekoittelin tuohon ensimmäisen kuvan pussiin ja lähetin sen kummitädilleni. Nappien piti saapua synttärilahjaksi, mutta tällä kertaa nappien tänne saapuminen kesti melkein kuukauden. Normaalisti Amerikasta tilaamani paketit saapuvat perille suunnilleen viikossa. Luulinkin jo että ei näitä nappeja tule ikinä.. Tilasin napit tällä kertaa tästä kaupasta:  Shelly's Buttons and More.

Tänään luistaa kirjontahommat paljon paremmin ja ensimmäinen kissakuva on melkein valmis. 512077.jpg

Edellisen viestin neuletakin mallineule on vissiinkin uusimmasta Modasta ja takin mitat jostain toisesta lehdestä. Eli omaa sävellystä ;)

Huivi-viestini kommenteissa on Memmun kirjoittama viesti:

 "Moi! Ihailtiin äipän kanssa sivujasi ja käsitöitä. Mummo muisteli, kuinka olit väkertänyt jo pikkutyttönä langanpätkistä kaikkea. Muuten, meidän isällä on vieläkin pikku-tyttönä kutomasi poppana työpöydän päällä :)Hienoja olivat tekemäsi käsityöt kaksikymmentä vuotta sitten - onkohan siitä vielä niin kauan..."

Voi kauheaa! Minä tunnen olevani kyllä tosi vanha :D Iskee varmaan kohta ikäkriisi ;) Pitäisi vissiin alkaa valmiita töitäkin jo kohta syntymään ja hienojakin vielä kun olen näin kauan jo harjoitellut.. En vaan muista että olikohan ne käsityöt silloin pienempänä omastakin mielestäni hienoja. Nyt ainakin tuntuu että jokaisessa työssä on jotain mikä on mennyt väärin ja pistää omaan silmään aivan älyttömästi. Milloinkohan viimeksi olisi ollut joku käsityö mikä olisi omasta mielestäkin ollut todella hieno ja onnistunut. Jaa-a, en edes muista näin äkkiseltään.

Kiitos kommenteista, niitä on aina kiva lukea :)