Tuntuu että viime kerrasta on kauhean kauan, mutta ei viime päivityksestä ole montaa viikkoa ;)) Joulupukki kävi ja minäkin sain paketteja.. Kirjalahjat tuntuivat oikein mukavilta ;) Ja olenkin jo pikaisesti selaillut opuksia. Yksi kirja on vielä tulossa postissa, luulisin että sekin liittyy käsitöihin.

317842.jpg

Eilen olimme ostamassa uutta tulostinta ja minä kipaisin äkkiä alennusmyynneissäkin. Todella harvinaista etten ostanut yhtään vaatteita ja jossain vaiheessa iski nuukuus kun en edes kangaskaupasta ostanut mitään.. Askartelukauppa oli loppumassa ja jäljellä oli enää kaksi hyllyllistä tavaraa. Pettymyksien pettymys, mutta oli sentään puoleen hintaan ne jäljellä olevat tavarat. Löysin tarvikepaketin Tilda-tauluun ja kirjontalankoja.

317841.jpg

317847.jpg

Uimarit lähempää.

Kioskilta löysin kuvassa olevan neulelehden. Pitää vissiin opetella kutomaan "englanniksi" :D Lehdessä oli nimittäin ihana mallineule, mutta ei siihen tietenkään ollut mitään kaaviota vaan vain sanalliset ohjeet. Tuli ihan pääkipeäksi kun koetin ymmärtää ohjetta, täytyy yrittää toisena päivänä uudelleen.. tai muutaman viikon päästä ;)

317846.jpg

Viime viikolla en tehnyt yhtään mitään käsitöitä. Työnteko haittaa harrastuksia, kuten on todettu jo aikaisemmin. Tumman vihreä Salomonin solmu-huivi valmistui ennen joulua ja se olikin ainoa jonka viimeistelin viime viikolla. Tällä viikolla on käsityöinto palannut ja olen kutonut sitä valkoista kaulahuiviani, se edistyy hitaasti.. Piti sitten aloittaa Isoveljestä tekemään palmikkosukkaa ja siitä tuli ihan hieno. Mutta sitten kun sukka oli melkein valmis niin tulikin semmoinen olo että en minä kuitenkaan pitäisi niitä sukkia jalassa. Ei sitten moista ajatusta tullut silloin muutamaa tuntia aikaisemmin ;)) Mutta pipojahan ei koskaan voi olla liikaa.. Joten tänään on valmistunut siitä samaisesta langasta palmikkopipo tytölle ja tupsukin piti tehdä. Tosin sitä ei vielä ole saatu kuvattua :)

Tänään on vähän semmoinen olo että voisi aloittaa jotain uutta.. Kenties jotain huivia vai päätyisinkö sittenkin kirjontatöiden puolelle :) Täytyy lähteä mietiskelemään valintaa..