Olen jo useampaan kertaan aloitellut uutta viestiä, mutta valokuvat vain aina uupuvat. On paljon kivempaa jos voi näyttää kuvia ;) Tänään nyt sitten sain kuvattua ja tässäpä viikonlopun tuotoksia:

304473.jpg

Tämä on se "tilaustyö", kolmiohuivi Salomonin solmuilla. Ja koska huivin väriksi toivottiin luonnonvalkeaa niin pitihän se toinenkin huivi tehdä varalta..

304492.jpg

Tämä valkoinen huivi on paksumpaa lankaa, jotain tosi pörröistä mohairin ja villan sekoitusta. Ja kyllä siitä lähti melko lahjakkaasti  karvaa. Eilen nimittäin sain puoli iltaa puhdistaa fleecetakkiani niistä karvoista. Huivi itsessään valmistui melko äkkiä, yhdessä illassa.

Ylemmässä kuvassa pilkottaa yläreunassa tummanvihreä huivi, se pitäisi saada vielä valmiiksi tällä viikolla. Ei tosin mitään paniikkia jos ei valmistukkaan, katsotaan nyt :)

Valkoinen huivi oli kyläily käsityönä ja kun se valmistui niin onneksi laukussa oli toinenkin keskeneräinen huivi mukana. Valkoinen pitsineule kaulahuivi jatkui monta kerrosta ja nyt sillä on pituutta suunnilleen yhden kerän verran. Näyttäisi että siihen uppoaa kolme kerää lankaa ja olen oikein tyytyväinen työni tulokseen :D Saa nyt nähdä milloin se valmistuu, toivottavasti ensivuonna ;))