Vapaapäivän kunniaksi on varmaankin päivitettävä blogia ;)

Marilta olen saanut erittäin ihanan koristeen uuteen kotiin. Käykää kurkkaamassa kuvia Marin blogissa, omista kuvista ei tullut yhtään julkaisukelpoista.. Kiitos vielä tätäkin kautta :)

Tiedättehän sen maagisen sanan jota joskus näkyy kauppojen ikkunoissa tai mainoksissa. Alkaa A-kirjaimella ja saa ihmiset ryntäilemään kauppoihin sankoin joukoin.. Noh, tuota. Täällä se sana alkaa R-kirjaimella, mutta vaikutus on sama :D Paikkakunnan ainokainen käsityökauppa lopettaa toimintansa ja kaikenlaista sai alennettuun hintaan.

Minähän inhoan puuvillalankoja, enkä ikinä ole saanut tehtyä niistä mitään onnistunutta. Olenkin pariin kertaan kuskannut kotiini eksyneet puuvillalangat äitini kaappeihin. Ja vaikka edelleen saan pääkipua pelkästä puuvillalangan ajattelemisesta, niin ostin nämä:

1250847615_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

(värit eivät ole näin kirkkaat oikeasti ja eihän toki kaikki kerät sopineet kuvaan..)

Joo, sitä ihteään. Mutta kun ajattelin virkata niistä pienen torkkupeiton :D Valmistumista ehkä saa odotella kymmenisen vuotta. Tai ehkä se valmistuu jo seuraavalla lomalla kun apulainen tulee tänne ;) Äiskälle pikku välihuomautus että kuinka paljon niitä keriä tarttee että saa tehtyä pienen torkkupeiton?

Tarttuihan sieltä mukaan paljon muutakin tarpeellista tai siis semmoista jota joskus voisi tarvita :D Ainakin langat huovutettuihin tossuihin jotka pitäisi valmistua nyt eikä heti. Lasitetulla kuistilla on melkoisen kylmä kävellä toisinaan, joten tossut olisi kivat ja samoin tossuja tarvittaisiin kun hiippailee viemään roskia autotallissa sijaitsevaan kierrätyspisteeseen. Niin no, pitäisi kai tehdä kahdet tossut että olisivat aina siellä missä niitä tarvitsee. Plus että neitokainen tarttee kans..

 

1250848226_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tämmöinen ilmestys kipittelee ulko-ovestamme ulos arkiaamuisin kello 8.00. Ehkei nyt aivan samoissa vaatteissa joka aamu :) Kuvassa on kyseessä ensimmäinen eskariaamu. Ehkä pyykikoneemme syö vaatteita tai sitten ne vaatteet on jossain kassissa jossakin rojuläjistä... Joten menin kauppaan ostamaan parit puserot ja viikonloppuna lupasin kiinnittää merkit koristeeksi. Emme tosin ole vielä päässeet sopimukseen mikä kuva mihinkin. Kiitos kummitädille merkeistä, niitä onkin silitelty ahkerasti vaatteisiin :)

1250848643_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pari kylmää iltaa ja langat hyppäsivät taas syliin.Tässä vilautus uusimmasta kokeilusta:

1250848857_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Lankana Wool ja mallina Elizabeth Zimmermanin February Baby sweater. Mallista on kivoja kuvia vaikkapa Lauran blogissa.

Meillä on ollut ainakin yksi syksyisen viileä aamu ja heti piti penkoa lankakeriä siihen malliin että lapasia, lapasia ja vielä enemmän lapasia haluttaisi tehdä. Joku kaulahuivin lärpäke pitäisi eskarilaiselle tehdä, mutta en vielä tiedä oikeen millainen.  Jumppapussi pitäisi ommella ja kassi sadevaatteille. Parit housut odottelee kuminauhoja lahkeisiin, yksi pipo koristeita ja kauhea kasa vaatteita uusia nimilappuja. Nyt ollaan oltu monta kuukautta kotona niin ei ole tarvinnut merkitä omia vaatteita, mutta nyt taas kun palaillaan arkeen niin omista vaatteista on pidettävä tarkkaan huolta.