Ei ole mitään valmista esiteltävänä. Tuntuu ettei mikään valmistu.. Ei kai se kumma olekkaan ettei mikään valmistu kun teen niin montaa juttua yhtäaikaa ;)) Töihin meno sairasloman jälkeen onkin ollut niin aikaa vievää että käsitöitä ei ole katseltu työpäivinä ollenkaan. Onneksi sentään viikonloppuna saa näperrellä :)

Niin niitä keskeneräisiä:

2083826.jpg

Nämä sydämet valmistuivat silmän räpäyksessä kun innostuin ;) Neitokaisen kanssa on askarteluhommat käynnissä melkein joka päivä. Olemme koristelleet mm. rasioita ja tehneet jo vähän joulujuttuja.

2083831.jpg

Tämä ristipistotyö on ollut unohduksissa pari viikkoa. Tänä aamuna innostuin taas jatkamaan :)

2083842.jpg

Palmikkoa. Lapaset valmistumassa.

***

Ei tietenkään kannata mainita että minulla olisi ompeluhommia vaikka kuinka. Puhumattamaan kesällä aloittamastani Neitokaisen villatakista, siitä puuttuu hihat edelleenkin...

Ja se ensilumi saatiin tännekkin. Ruhtinaalliset viisi milliä ainakin :D Lunta meni ihmetellessä eilinen päivä ja etsiskellessä varjoisia paikkoja joissa lumihiutaleet näkyivät vielä iltapäivälläkin. Parkkipaikalta löytyi vesirapakko jossa neiti olisi halunnut opettaa minua luistelemaan. Silmät olivatkin sitten lautasen kokoiset kun kerroin että minä itseasiassa osaan jo luistella, ja vieläpä luistimilla ;) Juu, meidän tyttö ei ole nähnyt ikinä oikeita luistimia eikä kyllä suksiakaan.. Nyt sitten vaan sormet ja varpaat ristissä toivotaan että jouluna olisi lunta :)

***

Uusinta Ullaa tietenkin olen jo selaillut kun ei näitä entisiä töitä ole tarpeeksi ;)