Päivät tuntuu menevän ohitse aivan liian nopeasti..Käsityöinto hävisi johonkin sohvan alle yhden viikonlopun jälkeen, jolloin kudoin pientä villapaitaa kainaloihin asti ja huomasin että kas kas tämä tekelehän sopii Neitokaisellekkin. Eihän siinä vielä mitään, mutta tarkoitus oli vaan tehdä villapaitaa kolme vuotta nuoremmalle neidille..

Pikkuisen on kuitenkin edellisen viestin virkkailut edistyneet ja kahdet parit lapasiakin on ilmestynyt odottelemaan lankojen päättelyä ja koristelua.

Tulipa hyvä kuva :D Lankana on kuitenkin vaaleanruskeaa Woolia ja toisissa sesonki Nallea.

Tänään kaupassa hoksasin uuden neulelehden ja oli ihan pakko ostaa. Ihan vaan sen takia että yleensä nämä kotimaiset (ruotsalaiset) neulelehdet ovat olleet vähän pettymys. Tällä kertaa kuitenkin kansikuva näytti lupaavalta ja toden totta lehdessä oli monia todella ihania neuleohjeita lapsille.

Marin blogia lukiessani tuli mieleen että en ole tainnut muistaa näyttää kuvaa omasta "joulukoristeestani". Tässä kuussa, ei kun siis viime kuussa pistelin tämän Lumipuput-mallin meidän joulukoristeSAL-viikonloppuna. Ja ohoh, kohtahan se on taas aika pistellä joulukoristeita ;) On täällä toki muutakin vähän pistelty joskus, mutta ovat vielä kovin salaisia juttuja :D

Tämän kuvan näitte kyllä jo ennen joulua ;) Silloin tein samaisella mallilla Lennulle joulukoristeen.

Nyt pitää ruveta vielä ajatuksen kanssa selailemaan tuota uutta lehteä ja jos vaikka ihan oikeasti aloittaisi jotain. En kyllä tällä kertaakaan meinaa tehdä mitään mallitilkkua... Joten ehkä katkon bambupuikkonikin piakkoin takan sytykkeeksi.. Onneksi meillä ei ole takkaa ;)