Meidän neiti taiteili mummulle tällaisen taulun. Kangastusseilla piirrettiin ja ompelin tilkuista reunat. Ja koska meni hermot täydellisyyden tavoittelun kanssa niin laitoin taulun keskeneräisenä mummelille ;) Kyllä se nyt jo on valmistunut :D

585798.jpg

Alareunassa näkyy pikkuisen sinistä kangasta, se oli tarkoituksena kääntää reunoiksi ja en saanut sitä mitenkään nätisti... Mutta mummeli osaa itse :) Taulu esittää leppäkerttua ja kukkia.

Täällä ei vielä äitienpäivää vietetty. Tai siis vietettiin toisessa mummulassa, mutta ei vielä meillä. Ruotsalaisten äitienpäivä on vasta kuukauden lopussa.

Saksasta tuli pari uutta lehteä, lasten neulemalleja. En osaa päättää mikä niistä laitetaan tilaukseen apulaiselta, olisi montakin kivaa mallia ;)

Käsityöt eivät ole edistyneet suuremmin. Yhden huivin olen tehnyt Salomonin solmuilla ja siinäpä ne saavutukset olivatkin. Kankaita vähän hypistelin yhteen salaiseen juttuun, mutta en vielä saanut aloitettua. Tällä viikolla Neiti Auttavainen on lomalla päiväkodista ja apua olisi varmaan tarjolla ompeluhommiin :D Ei passaa vaan mitään kovin pientä näperrystä tehdä neidin kanssa kun se haluaa istua sylissä ja ommella tai järjestellä tilkkuja uuteen järjestykseen siinä odotellessa..