Sain Roosa-huivin valmiiksi joskus loppuviikosta. En malttanutkaan lopettaa kahden kerän jälkeen, tein vielä muutaman kuvion kolmannesta kerästä.

412302.jpg

Neitokainen valittaa että leukaa palelee ulkoillessa, joten "pikaisesti" tein Fifin mallikuviolla pikkuisen huivin. Lankana sama kuin Roosassakin, pikkuhuiviin kulutin sen kerän joka jäi Roosasta yli.

412301.jpg

Kuvassa huivia ei ole pingotettu vielä. Eihän tämä tietenkään kelvannut neidille, kuulemma kutittaa. Aloitin sitten uutta kauluria neidille, Novitan Woolista.

412300.jpg

Ja vaikka eilen kyllä vannoin että en tee pitsihuivia enää ikinä.. Kädet on kyllä kipeät jo entisestäkin, mutta aloitin nyt kuitenkin silkkilangasta Kevät-huivia ;) Mallikerta palautui helposti mieleen, lanka vain on niin ohutta että ei taida huivi valmistua tänä vuonna :D

Minulla olisi kovasti inspiraatiota tehdä lapasia, pipoja tai vaikka hätätilassa sukkiakin. Kunhan vaan tulisivat äkkiä valmiiksi. Kuka niitä nyt kesällä tarvitsee? Ja ottaen huomioon edellisen päivityksenkin niin entisiäkin kaapista löytyy... Ja enhän minä tietenkään voi tehdä liian isoja ;) En yksinkertaisesti osaa. Näyttävät niin isoilta sitten ja aivan kuin en tietäisi että lapsi kasvaa hurjaa vauhtia.. Niin ja vielä täsmennyksenä että kudon vaan juttuja neidille :D Itselleni kutominen olisi jo aivan liian suuritöistä ja eivät ne valmistuisikkaan ikinä ;) Uhkaan kyllä maailman lakeja ja teen vielä uhallakin muutamat lapaset neidille. Ja pipoja ainakin kaksi :D

Toisaalta olisi kyllä inspiraatiota ruveta ompelemaan jo kevät/kesävaatteita neidille. Varsinkin kun Minnien blogissa oli esillä ompelutöitä :)) Ja sattumoisin kasa Ottobre-lehtiä on ollut syynäyksen alla jo monena iltana. Mutta ensin pitäisi penkoa kaappeja että saisi jotain käsitystä mitä vaatteita tarvittaisiin. Eikä nyt kyllä kaappien siivoaminen voisi vähempää kiinnostaa. Joten haudon vaan ideoita :)

Keksin myöskin eilen että kannattaa teeskennellä olevansa kiinnostunut urheilusta. Sai aivan rauhassa kutoa monta tuntia kun telkkari oli kanavalla josta tuli jotain hiihtoa vai mitä urheilua lienee ollutkin. Jos olisin katsonut jotain elokuvaa niin varmasti olisi pitänyt tehdä sata hommaa siinä samaan aikaan. Eilen ei kukaan ollut vailla mitään kun "katsoin" urheilua. Ihmeellistä :)