Ei vielä jouda pitämään taukoa ;) Harmittaa ettei tähän saa laitettua uusia kuvia, mutta esittelen vanhoja.

Tänään olen virkannut tätä pontzoa eteenpäin (tuo värikäs mytty siis). On se kasvanut ainakin huimat neljä kierrosta :D

452965.jpg

Kun toisten blogeissa saa ihastella yhtenään ihania maskotteja niin pitihän minunkin mennä mukaan virkkausporukkaan. Maskotin yhteisvirkkuutempaus siis. Että ihmiset on hyviä virkkaamaan, aivan ihania luomuksia! Minä en luultavasti saa valmiiksi yhtään maskottia, mutta yritän ainakin :))

Minä tilasin Saksasta muutaman neulelehden. Niissä on aivan ihania malleja ja olenkin niitä selannut tänään moneen kertaan. En oikein osaa päättää mikä malli niistä laitettaisiin tekeille ja no en kyllä osaa sanaakaan saksaa, mutta mutta ;)

Polttelisi kauheasti aloittaa jotain uutta käsityötä viikonlopuksi, mutta koetan hillitä itseäni :D Pitäisi kyllä piirtää muutamat kaavat neitokaisen kesävaatteisiin ja yksi juttu pitäisi kutoakkin. Mikäs se semmoinen vaate on missä on vaan selkäkappaletta pikkuisen ja hihat, hihatin? Semmoinen pitäisi tehdä neidille että voisi vetäistä vaan hihat t-paidan pariksi. Ei kyllä ole vielä malliakaan siihen hommaan, mutta kai sen voi itse keksiä.

Tänään blogeja lukiessani huomasin jännän jutun. Nimittäin KaSil's blogissa oli tehty pitsisukka. Samaa kuviota valmistui neidin sukkiin viime viikonloppuna ja pidin itseäni kovin viisaana kun omasta päästä keksin semmoisen mallineuleen :D  En nyt ole lukenut mallia onko se just samanlaista mallineuletta, mutta muistuttavat ainakin paljon toisiaan :) Rainy Day-sukat näyttävät kyllä paljon hienoimmilta kuin omat räpellykseni. Ehkä aloitan uudelleen ja teen tällä valmiilla ohjeella ;)

Ai niin, kuka tykkää tummasta suklaasta? Haluaisitko vaihtaa kanssani yllätyspakettia? Jos vastasit molempiin kyllä niin hihkaise kommenttilootaan tai laita minulle sähköpostia. Meillä on nimittäin useampi levy tummaasuklaata jotka haluaisivat uuteen kotiin.. Mies luuli ostaneensa minulle erikoista suklaata, noh, sattui vähän liian erikoista minun makuuni ;)