Milloinkohan sitä oppisi kirjoittamaan ohjeita silleen selvästi että seuraavalla kerralla älyää selitykset tai että ne ohjeet olisi edes kirjoitettu johonkin kirjaseen joka olisi tallessa??  Eilen aloitin yhtä neulontajuttua ja varsinainen ohje siihen on hukassa. Löysin kuitenkin lappusen jossa oli parannusehdotukset siihen ensimmäiseen versioon. Ja kun muistiinpanot on tyyliin "kudo selkäkappale valmiiksi". Niin no, kuinka pitkästi sitä kudotaan, kuinka monta silmukkaa ja jne. Mutta kyllä se tästä jo lähti sujumaan apulaisen avustuksella :) Ja on mulla edes ruskeeta seiskaveikkaa, joten pahimpaan ruskean kaipuuseen nyt sitten tätä hänelle joka ei osaa valittaa sen kutittavuudesta.

380442.jpg

Eiliset virkatut kipot kävivät pesukoneessa. Suurin kippo on nyt kokoa pipo. Jos olisin tehnyt korkeamman reunan niin olisi passannut pipoksi minulle :D Huopuivat semmoisiksi ihanan pörröisiksi, mutta eivät kutistuneet kauheasti. Ne pikku kipot taidan luovuttaa neidille leikkeihin.

Jos on äidillä suuret suunnitelmat niin on lapsellakin. Tänään oli päiväkodissa älynnyt että hamahelmiä voi silittää pinnaksi ja kun kotiin pääsi niin piti valita kaikista suurin helmialusta ja aloittaa hommat. Tämän verran valmistui tänä iltana ja suuresta taiteellisuudesta uupuneena neiti nukahti kylpytakki päällä meidän sänkyyn. Aika jännää seurata sivusta kolmivuotiaan ajatuksen juoksua. Ensin piti reunaan laittaa vain yhtä väriä, sisempi kerros onkin sitten jo sekoituttuja värejä. Mitäköhän seuraavaksi :)

380448.jpg

Minun ei pitänyt tilata, mutta tilasin kuitenkin..

380446.jpg

Pienoinen pettymys oli että oikeanpuoleisesta kirjasta ei löytynytkään talolaatikkojen ohjeita. Tai no on siinä tuo kannessa olevan ohje. Mutta oli siellä aivan ihania kasseja ja pieniä tauluja. Mietiskelinkin josko japanilaiset ompelee mitään koneella kun kaikissa on semmoista pientä piiperrystä jota saa aikaan vaan käsin ompelemalla. Mutta oli siellä jossain kuvassa ompelukonekkin ;)