Aloitin näitä enkelitauluja melkein vuosi sitten. Eli kovin hitaasti edistyvät ;) Enkelit sinäänsä ovat kyllä olleet valmiina koko talven  ja odotelleet että kirjoisin tekstin valmiiksi. Kun ei sitä tekstiä näköjään tule tehtyä näihin tauluihin niin olkoot sitten ilman kirjoituksia. Kai ne nyt näinkin kelpaa :)

661058.jpg

Sininen.

661062.jpg

Vihreä-keltainen.

661070.jpg

Punainen.

Mallissa näihin tauluihin olisi kuulunut alareunaa kaitale jossa oli tekstiä, sitä nyt ei siis ole tullut tehtyä..

Puuttuu vielä taulujen takaosa ja vanu, sekä kiinnitysrenksut tai keppikuja. Luulen että tämä homma tössähti tähän ja taulut pitää pakata matkalaukkuun vietäväksi apulaiselle. Milloinkohan olisin itse saanut tehtyä jonkun tilkkutyön loppuun asti... Ainakin kaikki isommat työt olen tainnut kiikuttaa apulaiselle viimeisteltäväksi ;)

Eilen justiin mietiskelin että mitäköhän sitä tekisi kesälomalla. Viime kesänä tehtiin näitä enkeleitä. Minä tein vain kahdenlaisia ja oikeastaan harmittaa etten tehnyt muitakin. Kummitätinikin innostui näistä ja hän onkin ommellut jo kolmen peiton verran enkeleitä.. En tiedä ovatko peitot jo valmiina, mutta kuitenkin. Aika vaatimattomalta kuulostaa siihen verrattuna kolme tauluani joiden tekemiseen meni vuosi :D

Tauluja ommellessa tuli kauhea ikävä kesälomalle. Ja neiti vollotti keittiön lattialla kun ei meillä ole tänään mansikoita. Jaahas, vaikeahan tässä on mansikaksi muuttua. Pitää vissiinkin viedä tyttö mansikkapellolle kesälomaksi.