Tilkkusatu haastoi minut kertomaan omituisia asioita itsestäni. Pah, mistä minä semmoisia keksin ;D

1. En juo kahvia tai teetä. Enkä tykkää täytekakusta. Mansikkakakku on ainoa jota voin kuvitella syöväni ja silloinkin vain mansikoiden takia. Tykkään tuoreista munkeista, mutta olen äärimmäisen laiska sulattamaan munkkeja pakastimesta. Kaupassa myytävä siivutettu Gotleri on liian paksusiivuista, se pitää siivuttaa erikseen makkarapötköstä tiskillä ;D Olenko minä vaativa asiakas ;)

2. Näkkileivän päälle voita ja juustoa, sitten uuniin. Näiden syömisellä ei ole mitään rajaa ja olen opettanut tyttönikin tavalle ;)

3. Vaikka en juo teetä, kun se ei yksinkertaisesti ole hyvää., niin voin kuitenkin uittaa näkkileipää (kaksi leipää päällekkäin ja leipien välissä sulatejuustoa) teemukissa ja syödä leivän. Teetä en kuitenkaan juo..

4. Kun oikein innostun jostain käsityöjutusta niin saatan valvoa yön miettien mallin toteutusta tai vielä pahempaa nousta keskellä yötä tekemään käsitöitä ;D Kerkeäähän sitä nukkua eläkkeelläkin..

5. En voi laittaa nenäsumutetta. Siis aivan kauheaa hommaa ja en laita kyllä mitään nestettä nenääni kuin hätätilanteessa.

6. Onko äidin kanssa joka päivänen puhuminen harvinaista :D Välillä kyllä tuntuu että kotona asuessani puhuttiin vähemmän kuin nyt ;) Nyt kylläkin naputellaan viestiä useammin kuin puhutaan, mutta kuitenkin. Joka päivä ja monta kertaa päivässä.  

Ja koska harvinaista ei ole se että ostelee kankaita ja lankoja enemmän kuin tarvitsee. Tai että kerää kaappeihinsa kaikenlaista rojua, tai että aloittaa sata työtä mutta ei saa yhtään valmiiksi, tai että innostuu uusista jutuista mutta innostus lopahtaa äkkiä...

Järjestelen joka päivä tytön kirjat kirjahyllystä, muuten kyllä kämppä on kuin pommin jäljiltä joka päivä ;) Niin kuin asiat tärkeysjärjestykseen :D