Minä vissiinkin elän jo muutaman viikon päässä.. Meillä nimittäin jouluaatto pakettineen päivineen oli jo torstaina ;) Saapui paketti jossa oli tämmöinen sängynpeitto meille. Peitto ei ole itsetehty.

294284.jpg

Kirjoja minulle: Sukkasillaan, Helppoja neuleita ja Lapsuusajan aarteet (tämän sai tilauslahjaksi Meidän perhe-lehdestä). Ja sitten vielä kaksi kirjaa jotka laitoin äkkiä odottelemaan oikeaa joulua. Ja apulaiselle tiedoksi että en edes selaillut niitä toisia kirjoja vielä.. Toki paketissa oli kirjoja neitokaisellekkin.

294294.jpg

Ja olihan siellä paketissa vielä lankojakin, Isoveljeä ja Ainoa. Kuvassa ne on survottu kurkkupurkkiin, jonka perjantaina päällystin säilytysrasiaksi. Valmiita suikaleita ompelin vierekkäin ja siihen sydämen koristeeksi. Ulkopuolella on vanu ja vanu kääntyy reunan päälle ja hiukan sisäpuolelle. Purkin sisällä on vaan puuvillainen kangas ja vuoren kiristin paikoilleen laittamalla sisäpohjaksi pahvin palasen. Tuli ihan hieno ja testasin jo että sinne sopii kaksi keskeneräistä sukkakudelmaa lankoineen ja tikkuineen ;))

Jos ei purkkiin laita vuorta kankaasta niin tätä voi käyttää vaikka kukkapurkkina kun antaa joulukukkia. Jos siis olisin tehnyt päällisenkin vaikka jouluisemmista kankaista.

294289.jpg

Ja tässä vielä kuva Nasu-lapasesta jonka mummu kutoi meidän neidille.

294298.jpg