Kesäloma on nyt pidetty ja eilen alkoi arki. Toisaalta on kyllä kiva saada jo jotain rutiinia päiviin, vaikka onhan se lomalla oleminenkin mukavaa ;)

Kamerasta ei ole vielä tyhjennetty kuvia, mutta voisin noin sanallisesti kertoa että ristipistotyöni on edistynyt pikkuisen viime näkemästä ja että villatakin tekele neitokaiselle on pian hihoja vaille valmiina. Kuulostaapa tuo aivan siltä että kutoisin ne hihat tuosta vaan sormia napsauttamalla :D

Käsitöiden teko jää nyt ehkä vähän vähemmälle kunhan työt alkaa kunnolla. Ensiviikolla neitokainen viettää 5-vuotis syntymäpäiviään ja syyskuun alussa minulla on leikkausaika kädelleni. Pitää varmaankin kohta keskittyä vain selaileemaan lehtiä, lukemaan ja katsomaan telkkaria..

Kesälomasta selvisin melkoisen vähillä ostoksilla. Muistaakseni ostin vain langat neitokaisen tekeillä olevaan villatakkiin ja yhden 7-veljestä lankakerän. Tässä kohdassa ei varmaan kannata kertoa että äidin kangasvarastoja pengoin useaankin kertaan ja että lankalaatikoistakin taisi hyppiä keriä minun kassiini.. Mutta en ostanut  ;)

Nyt syksyllä blogeissa näkyy jos jonkinlaisia vaihtoja ja tempauksia olevan aluillaan. Ajattelin itsekkin liittyä johonkin että saisi syyskuussa sairaslomalla odotella edes käsityöpostia jos ei itse käsitöiden tekeminen onnistu. Postiahan on aina mukavaa saada, noh ei ehkä niitä maksulappuja, mutta muuta :)

SRPY 2008 (Salainen ristipistoystävä)

Askartelutavaroiden arvonta (kyse siis askartelutavaroista, en perehtynyt vielä sääntöihin joten en tiedä miten toimii)

Salainen neuleystäväkin ja huivivaihto näyttää olevan jo käynnissä.