Perjantaina pakotin itseni ottamaan pitsihuivin käsiin. Minähän aloitin Roosa-huivin jo aikoja sitten.. Se on ollut vissiinkin useamman viikon käsityökorissa alimmaisena. Perjantaisen "pakotuksen" jälkeen olikin sitten ihan kiva sydentyä taas mallipiirrokseen ja opetella uudelleen kuvio. Se vei taas mennessään ja siitä on todisteena kuvakin ;)

403505.jpg

..ja melkoisen kipeät kädet :D Mutta sitähän ei passaa ääneen valitella kun neulonta on niin rentouttava harrastus ;) Huiviin on uponnut melkein kaksi kerää Alpacaa ja luulen että lopetan huivin näihin kahteen kerään. Tai sitten avaan vielä kolmannenkin kerän. Taaskin on erittäin vaikeaa hahmottaa kuinka iso huivista tuleekaan pingotuksen jälkeen.

Täällä malttamattomina ollaan odoteltu pakettia Suomesta apulaiselta ja neiti mummulta. Neidin paketti on postissa ja se täytyy varmaan hakea vielä tänä iltana. Sanoin mummulle että haen vasta huomenna, mutta en taida jaksa odottaa ;) Omaa pakettiani saan hakea toivottavasti huomenna. Luvassa varmaankin yhtä ja toista kuvattavaa sitten..

Minulla on neidin serkku yökylässä. Saa nähdä miten ensiyö menee ja kuinka serkkupojalla kuluu aika. Huomiseksi pitäisi keksiä vähän aktiviteettiä lapsille että saadaan aika kulumaan iltaan asti. Joten toivottavasti päästään postiin :D Sitten se riemu varmaan ratkeaakin jos saan paketin huomenna, nimittäin synttärikirjat saapuvat vihdoinkin. Täytyy vissiin nuoriso istuttaa sohvalle telkkarin eteen muutamaksi tunniksi, tai edes hetkiseksi ;)

Apulaiselle on tulossa uusia malleja, Sandnesin mallivihkosia. Sieltä on jo vähän katsottunakin mitkä mallit pääsee ensimmäisenä listalle (neidille villatakki, liivihame ja bolero näin alkuun :D). Ja vanhat Modat pitäisi käydä läpi, niissä kun on ihania Sandnesin malleja. Käsityökorissa oli myynnissä vain kahta vihkosta lapsienmalleja. Tietääkö joku mistä vihkosia voisi ostaa? Siis suomeksi käännettyinä. En tiedä kuinka hyvin apulaisella kävisi norjankielisten ohjeiden lukeminen. Enkä minä kyllä jaksaisi suomentaa kaikkea. Tosin, jos osaa ruotsia niin sitten osaa norjaakin :) Olen huomannut että ruotsalaiset osaavat norjaa ja tanskaakin, minä tosin en voi sanoa itsestäni samaa :D

Ja nyt takaisin Roosan pauloihin. En ole vielä päässyt sinne asti että yksi kierros tuntuisi kuolettavan pitkältä. Olen vielä alkuhuumassa ;) Kumman pitkään se huuma tällä kertaa onkin kestänyt.