Ystäväni vauvalle tekeillä  ollut tilkkupeitto valmistui vihdoinkin. Tikkauksissa meni tunti jos toinenkin.. Peitto valmistui kuitenkin samana yönä kun synnytyskin käynnistyi. Sanoisinko että täydellinen ajoitus :)

Kissakankaita, ystäväni itse valitsi pari kangasta kangaskaappi(e)ni kätköistä. Peitosta tuli melkoisen ihana omastakin mielestä ja mikä parasta, tuore äitikin tykkäsi peiton tekeleestä :) Valmista peittoa hän ei vielä ole nähnytkään.

Jostain syystä vuodatus ei millään halua ladata kuvia peiton yksityisokohdista, joten tarjolla vaan yksi kuva.

Oikeasti peitonväritys on hyvin rauhallinen, vihreät kankaat ovat oikeasti paljon "haaleampia", eivät ollenkaan noin silmiinpistäviä kuin tässä kuvassa. Tikkasin peiton käsin ja erittäin huolellisesti ;) Ompelin jopa miljoona harsinlankaa, vaikka normaalisti inhoan sitäkin. Tähän olen kuitenkin itsekkin todella tyytyväinen, se on melko harvinaista se :)

Ai niin, syntynyt vauva oli pikkuneiti, joten seuraava tekele taitaakin lipsua sitten sinne vaaleanpunaisten suuntaan :)

Lahjaksi menee myöskin aikaisemmin neulomani kevätmyssy.

Kuvassa tosin lahjamyssy on vasta aluillaan, tuo keltainen tekele siis. Se on kuitenkin samanlainen kuin Doriksen päässä oleva sininen myssy.