Eilen sain postia salaiselta ystävältäni. Vielä ei paketista paljastunut kuka minun salainen ystäväni on, mutta kyllä se lähiviikkoina selviää ;)

2044966.jpg

Paketissa oli tilkkuilu-aiheinen ristipistomalli lankoineen (malli oli toivelistallani) ja ihanat pienet sakset. Paketissa oli myöskin lisää malleja ja jouluaiheisia servettejä. Servetit olivat jo lähteneet kuvanotto hetkellä muihin hommiin, joten niitä voitte vaan kuvitella. Oikein paljon kiitoksia ystävälleni! Oli mieluinen paketti ja uusi malli polttelee jo kummasti ;) Mutta ensin pitää tehdä ne joululahjat ja muut kiireelliset. Sitten voi pistellä jotain kivaa itsellenikin :)

Mallin mukana tulleista langoista vielä, ne ovat käsin värjättyjä ja aivan ihania. Niitä kyllä riittää varmasti muihinkin projekteihin, kun ei tuo mallityö ole kauhean iso. Niin, jos niitä raskii ylipäänsä mihinkään edes käyttää.. :D

Ihanaa jo fiilistellä joulua :)) Tyttäreni on innokas pöydän kattaja ja tänään katettiin pöytään tuikkukynttilät ja uudet jouluiset servetit. Kelpasi sitten mutustella pullaa ;)

**

Garnstudion sivuilla on muuten yksi Sukkapeli, siellä voi pelata muistipeliä villasukilla :D

Samaisilla sivuilla päivittyy kokoajan lisää neuleohjeita pienten lasten neuleisiin. Ihania malleja pilvin pimein!