Tässä on näpsäys tällä hetkellä (siis tänään..) työnalla olevista käsitöistä.

1956750.jpg

Oranssista pitäisi tulla pipo neidille, mutta luultavasti se pipo ei neidin päässä kauaa viihdy kun kaikki kutittaa.. Mutta langasta tulee ainakin lapaset jos ei muuta, ja oranssin kutittamattoman langan metsästys jatkuu. Ja juu, siksi juuri oranssia kun sen pitää passata neitokaisen uuteen talvitakkiin ;D

Pikku sukkiin ja lapasiin tyhjentelen jämälanka laatikkoa. Viime viestin jälkeen on valmistunut kahdet pikku sukat. Oih, että kutominen on ihanaa.. :)) Olen aloittanut palmikkolapaset kahteen kertaan, mutta toistaiseksi palmikon vääntelyt tuntuu liikaa kädessä, joten palataan asiaan myöhemmin.

Reunimmaisena ristipistotyö. Tykkään tästä mallista, ensin se näyttää vaan joulukuuselta minkä oksat ovat kiekuroita, mutta kun katsoo tarkemmin niin oksista muodostuu sanoja. Ihana :)

En kehdannut ottaa kuvaa pöydän vierestä lattialta.. Siellä nimittäin olisi sekalainen läjä kangassilppua, puikkoja sekalainen joukko, käsityölehtiä ja pari kirjaakin, eilinen posti, lankakeriä, nuken vaatteita ja löytyypä pari dinosaurustakin :D

1956788.jpg

1956795.jpg

Kangassilpun seasta pilkistää kaikenlaista ;) Ja itselle muistiin -> Älä piirrä kuvia liimaharsolle, silitä niitä kankaalle ja leikkaa saksilla niitä irti saman päivän aikana... Ainakaan ilman ruokataukoja ja toipilaalla kädellä työskennellen ;) Joten jäi vähän tuo tilkkuiluprojekti vaiheeseen kun en uskaltanut ruveta leikkelemaan leikkurin kanssa taustakankaita enää yllä mainittujen vaiheiden lisäksi.

***

MarLin blogissa kaipailtiin pienten tilkkupeittojen tekijää. Peitot menevät pienten vauvojen teho-osastolle. Jos joku innostuu tekemään pieniä peittoja niin teko-ohjeita löytyy vaikkapa Maijan blogista. Käykää kurkkaamassa :)

***

Laskurin tasaluku ei sattunut kenellekkään kommentoineelle. Kiitos kaikille kuitenkin onnitteluista :) Lupaan lähiaikoina palkita jonkun kommentoijan.. kunhan tässä kerkiän :)

Lopuksi laitankin vielä kysymyksen, onko jollakin hyväksi havaittuja pitsineulemalleja jotka toimivat paksuillakin langoilla, kuten esimerkiksi 7-veljestä langalla? Kerttu-sukkien pitsineule on todella nerokas ja toimii paksullakin langalla. Useimmiten kaikki ihanat sukka- ja lapasmallit ovat tehtyjä ohuille langoille. Voisi joku nerokas keksiä lisää malleja paksuillekkin sukkalangoille :)

***

En tietenkään muistanut ottaa äsken kuvaa, mutta minä sain postissa aivan ihanan söpöläisen. Nimittäin pienen neulatyynyn Iinulta. Iinun blogissa voi käydä kurkkaamassa ihania kuvia niistä söpöläisistä neulatyynyistä (minä sain sen jossa oli sinistä kangasta). Löytyy sieltä paljon muutakin kivaa katseltavaa ja ennen kaikkea paljon ihania kuvia käsitöistä :)