Miksi nämä viikonloput tuntuu menevän niin kauhean nopeasti. Aivan kuin lauantai ja sunnuntai häviäisivät johonkin mustaan aukkoon.

Jotain sentään ollaan puuhattu, vaikka aikaa ei olekkaan ;)

1054534.jpg

Neitokaisen kanssa maalattiin pahvisia sydänrasioita. Ajatuksena oli pakata pikkuisia joululahjoja näihin rasioihin. Maali tuntuu kuitenkin kauhean nihkeältä, rasioiden kantta ei meinaa melkein saada auki. Pitää varmaan laittaa jotkut sakset tai joku muu terävä että saa lahjapaketin leikattua auki, jos ei muuten aukea ;) Rasiat ovat vielä vailla koristeluja, joten puuhaa riittää vielä.

1054537.jpg

Onko mulla jotain jättiläisneuloja :D Tuo pienempi tekele mahtuu tulitikkurasiaan, joten aivan mini kokoinen (sen takapuolella lukee nimi, menossa lahjaksi siis). Tietäähän sen että kun jostain innostun niin pakkohan se on heti kokeilla. Kangas ei ole sitä mitä pitäisi ja hiukan on kyseenalaista kuinka monella langan säikeellä pitäisi pistellä ja neulatkin taitaa olla jotain aivan muuta kuin tarkoitukseen sopivia. Mutta piti kokeilla kuitenkin ;)

Ai niin, ja kuluihan muutama tunti sunnuntaista siihen kun kokosin ja pakkasin joulukalenteri-vaihdon yllätykset postitus kuntoon. En kyllä vielä ajatellut sitä postittaa, mutta joskus kohta kuitenkin. Laitoin odottelemaan postitusta jo muutaman muunkin enemmän tai vähemmän salaisen paketin. Tässä kuussa loppuu ne salaiset vaihdot joissa olen mukana.