Ei ihan äkkiä uskoisi että minulla on liian VÄHÄN lankaa. Hamsterointi huumassa sitä tulee ostaneeksi jotain lankaa vaan muutaman kerän. Sitten sitä saa loistoajatuksen ruveta kutomaan siitä kuitenkin jotain isompaa työtä. Ei tietenkään tule mieleen ettei kyseinen lanka ehkä riitä. Sitä kudotaan vaan aivan huumassa pari viikonloppua yötä päivää. Sen langan riittävyyden huomaa sitten kun työ on paria pitsikuviota vaille valmis ja lankakerä hupenee silmissä..

Että niin kävi.

Mekosta puuttuu se kaikista ihanin alareunan pitsikuvio ja lankaa on jäljellä pikkuinen nöttönen. Oikeasti langan riittävyyden olisi voinut ehkä ennakoida JOS olisi tehnyt mallitilkun ennen mekon aloitusta. Mutta tavoilleni uskollisena en mitään mallitilkkuja harrasta :D Joten alkusuunnitelman mukaiseen vauvan mekkoon olisi langat ehkä riittäneet, mutta ei näköjään tekeillä olevaan noin 2- vuotiaan mekkoseen... ;) Aika mikä suunnitelmallisuus? :D Ja ettei elämä kävisi kovin helpoksi niin tietenkin siivosin viime viikon siivouspuuskassa pöydällä pyörineen vyötteen. Ettei niin kuin olisi mahdollisuuskaan etsiä saman värinumeron lankaa. Ja kiitokset vielä Novitallekkin että vaihtelevat lankojen värejä tiuhaan tahtiin. Ettei vahingossakaan niitä voi ostella jälkikäteen kun sattuu parin vuoden päästä jotain langoistaan tekemään :)

Hiukkasen meinasi pääkipua pukata kun älysin langan loppuvan kesken.. Ja mitä sitten teinkään. Aloitin tietenkin uusia kudelmia.

Vanttuut, tällä kertaa testaan peukalon tekemistä kahden puikon väliin, eli pitäisi passata kumpaan käteen vaan. Helin vinkistä viisastuneena ;)  Kuvassa olevat pienet punaiset lapaset ovat koko vauva ja ilman peukaloa.

Pari pipoakin kokeeksi.

Molemmissa uusi malli, uusi lanka. Hakusessa pipo malli joka pysyisi päässä ekaluokkalaisella ilman että pipo kiristäisi yhtenäkään aamuna (tai edes kutittaisi) ja että hiusviritelmät (letit) mahtuisi lakin alle. Harmaasta tulossa palmikkoa ja punertavasta jotain muuta.

*** Nyt on pakko lopettaa ja lähteä ostamaan suomalaista ruisleipää kauppa-autolta, että pysyn edes hengissä..