Sain Hiljalta aivan mahtavan linkkivinkin. Nimittäin sivuille jossa voi tulostaa vanhoissa lehdissä olleita paperinukkeja. Siellä on valinnanvaraa :) 

http://www.kattisdolls.net/klippdockor/oversikt.htm

Seuraavana sateisena päivänä meidän tulostin taitaa saada piirtää ensimmäiset paperinuket tähän taloon. Muistan kyllä että sukulaistyttöjen vanhat paperinuket olivat todella hienoja ja niillä koitettiin leikkiä oikein varovasti etteivät vain menisi rikki. Kääk, taas alkaa olo tuntua vanhalta ;) Mutta kuinkakohan vanhalta mahtaa tuntua niistä "sukulaistyttösistä" joiden paperinukeilla saatiin leikkiä apukeittiön lattialla :D

Jaahas, minä luulin että tästä talosta löytyisi lankaa jokaiseen tarpeeseen. Mutta ei. Eihän meillä mitään ohuita puuvillalankoja ole. Ne ainokaiset kerät laitoin joskus aikoja sitten apulaisen mukana Suomeen. Pitikö tässä nyt sitten ruveta semmoisia ostamaan että neitokainen saa ommella vohvelikankaalle :) Rakkaat sukulaiseni voisivat nyt sitten pitää inventaariota lankalaatikoissaan ja katsoa jos siellä sattuisi olemaan jotain kerän loppuja ohuita puuvillalankoja. Ettei minun nyt tarvitsisi ostaa koko värivalikoimaa puuvillalankoja ;)