Eilen oli oikein hyvä postipäivä :)

Kerkesin nostaa postin keittiönpöydälle ennen töihin menoa, mutta en kerennyt avaamaan pakettejani.. Voitte varmaan arvata että oli pitkä ilta töissä, kun mietiskelin paketteja ;)

1010976.jpg

Punaisessa paketissa oli syksyn Moda, Sabrina neuletrendit, mitta, puikot, hakaneuloja ja punainen kansio. Vai miksiköhän sitä kansiota kutsuisi, siihen voi laittaa vaikkapa pitsineuleen kaavion kiinni ja lukea siitä kun neuloo. Eli nyt taitaa olla loppu sekin aika kun ruttuisia pitsikaavioita etsiskellään sohvatyynyjen välistä ;) Salaiselle neuleystävälleni kiitokset tästä paketista! Oli ihana, kuten ovat olleet muutkin lähettämäsi paketit :)) Syksyn Moda minulla oli ennestään, mutta se on anopilla lainassa, joten mukavaa oli saada toinenkin lehti. Täällä on melko harvinaista herkkua suomalaiset käsityölehdet, joten kun niitä joskus sattuu meillekkin tulemaan niin hädintuskin uskaltaa jättää lehteä pöydälle lojumaan ettei vaan vieraat halua heti lainata lehteä :D

Toinen paketti olikin varsinainen yllätys. Kuoresta jo heti huomasin että paketti on TilkkuSadun lähettämä. Koko illan mietiskelin että kas kummaa kun en muista edes tilanneeni mitään ;) Yöllä paketin parempi tutkiminen paljastikin että kuoressa lukikin "Terveiset Sty-emännälle Pirjolta Jäälistä". Olen vieläkin aivan hämilläni paketista :) Kiitos kovasti Pirjo! 

1010981.jpg

Nätisti pakattuna palaset koira- ja sydänkangasta, puinen kissanappi ja vihkonen nalle-kirjontakuvia. Kaikki ovat todella mieleisiä ja ihania, kiitos :)