Lisäystä :

***Löysin kuin löysinkin Silmukatin blogiin ja siellähän se peitto on josta tuossa alla puhelin. Isoäidin neliöillä tehty peitto ja värit ovat aivan ihanat :) ***

 

Siinäpäs ne vapaapäivät kuluivat. Nimittäin ideoita etsiessä. Minulla on nyt kyllä niin paljon ideoita että ei saa aloitettua mitään ;)

Koska ompeluhommat olisivat vaatineet ensin siivousta ja muita järjestelyhommia, niin otin vaan puikot ja lankaa.

818533.jpg

Sain valmiiksi vauvan putkisukat. Niissä sukissa ei ole kantapäätä, joten melko aivottomasti sai vaan tehdä kiertyvää joustinta. Aloitin jämälangoista Suuressa Käsityölehdessä aikoinaan olleita hapsusukkia, mutta luultavasti tuokin varren aloitus menee purkuun. Luulin nimittäin että keräni ovat Woolia, mutta luultavasti tuo valkoinen raita onkin Woolia ja nuo toiset värit jotain muuta. Valkoinen nimittäin tuntuu hiukan ohuemmalta kuin muut. Ja toiseksi nuo sukat eivät sovi meidän neidin jalkaan.

Hiukan tässä mietiskelin jos olisin aloittanut boleroa neidille, mutta en näköjään sitten aloittanut. Listalla olisi myöskin oranssit villasukat oransseihin kumppareihin. Ja jos ruvetaan sukkia tekemään toiveesta niin pitää kai ne lapasetkin tehdä ;) En ole kyllä vielä miettinyt edes miten tekisin toiveena olleet leppäkerttusukat... Kovasti etsiskelin ohjetta semmoiseen tunikaan tai liivihameeseen jota voisi pitää housujen/pitkiksien kanssa talvella. Helma kun ei saisi olla kovin pitkä, ettei mene myttyyn haalarin alle.

Blogeja selatessa virkkuukoukutkin rupesivat rapisemaan laatikossa siihen malliin että jotain pitäisi tehdä. Näin nimittäin todella nätin isoäidin neliöillä virkatun peiton, jossa neliön keskelle tuli tavallaan punainen/sininen kukka ja virheät lehdet, reunat olivat valkoiset. En tietenkään sitten tullut laittaneeksi sivua muistiin.. Olisin kokeillut jo muutaman palan sitä, mutta eihän minulla ollut vihreää tai valkoistakaan Woolia. Miten se on mahdollista ettei ikinä ole niitä lankoja kotona joita tarvitsisi :D

Jospa nyt sitten olisi ideoita varastossa, että loppuviikosta olisi tekemiset selvillä kun vapaapäivä koittaa ;)