Eilen tuli viimeinenkin Amazonilta tilaamistani kirjasista. En ole kyllä muistanut kuvata niitä kirjasia jotka tulivat Japanista ja muutama niistä meni jouluna jo uusiin koteihin. Japanista kirjat tulivat viikossa ja tullimaksukin tuli ensimmäistä kertaa maksettavaksi.. Nämä uusimmat kirjat tulivat kuitenkin Amerikan suunnalta ja toimitusaika oli harvinaisen pitkä, useamman viikon.

1214418.jpg

Vasemman puoleisessa on hirsimökkitekniikalla ommeltuja tilkkublokkeja ja aika jännää ettei minulle ole ikinä tullut mieleen että suikaleita voisi käännellä uusiin asentoihin ;) Toisessa kirjassa on malleja erillaisiin pannulappuihin.

 1214416.jpg

Tässä kuvassa on Katrilta saamani joulukangas-vaihdon kankaat ja sininen pussukka. Kiitokset oikein kivoista kankaista, varsinkin vasemmassa reunassa oleva punainen joulupukkikangas on todella veikeä. Joulupukilla on nimittäin säkki ja vaatteet tilkkukuvioiset :D Luulen että taitaa iskeä se "ihanan kankaan kirous".. Tiedättehän kun jotain ihanaa kangasta pitää säästellä ja säästellä kun odottelee sitä täydellistä työtä mihin sen raskisi laittaa :)