Kyllä tästä nallepiposta tuli aivan jotain muuta kuin piti...

351477.jpg

Ihan niin kuin joku vanha turkislakki :D Ompelin "korvien" kohvalle muutaman piston ja vetäisin vähän suppuun kulmia. Mutta eihän tuosta pörrökasasta edes erotu korvia.. Alunperinkin oli liikaa silmukoita ja koetin niitä vähennellä työn edetessä. Mutta noh, en tiedä josko lakkia ikinä pidetään päässä, mutta seuraava pipo on jo ainakin ajatuksissa ;)

Kirjontahommat edistyy hitaasti, mutta edistyy kuitenkin. Muutaman pipon olen aloittanut ja purkanut. Ei oikein tule semmoista kuin haluan. En kyllä oikein tiedä itsekkään mitä pitäisi tulla ;)  Huiveja en ole jatkanut aloittamisen jälkeen ja suurin innostus näyttää menneen ohi.. Valmistuukohan ne ikinä.

Tässä vielä kuva aivan ihanasta virkatusta peitosta. Jos se olisi virkattu kutittamattomasta langasta niin olisin ominut sen itselleni.. ;) Tämä on neidin peitto ja tällä viikolla se on pitänyt laittaa yöksi peiton päälle lämmitykseksi. . Aivan kuin meillä olisi niin kylmä että pitää olla monta peittoa ;)

351471.jpg

Isoäidin neliöitä apulaisen virkkuukoukusta muutama vuosi sitten. Kai tämä on valmistunut jämälanka peitto josta me monet vain haaveilemme :D Minun virkkaamat ruudut eivät vielä riitä edes nukenpeittoon..