Alkuviikko meni totutellessa yksikätisyyteen. Päivät ovat pitkiä ja on kauheat vieroitusoireet käsitöistä :D

1883674.jpg

Onneksi sentään on voinut odotella kivaa postia.

Ensiksi tuli Pialta aivan ihania punaisia kankaita, nauhoja ja nappeja. Pia oli ensimmäistä kertaa mukana Tilkkuystävän vaihdossa ja oli kyllä osannut koota ihanan paketin minulle :)

1883678.jpg

 

Irma oli lähettänyt minulle varsinaista yllätyspostia. Kirjeestä paljastui ihana kirjontamalleja täynnä oleva kirja. Siinä onkin riittänyt ihmettelemistä moneksi päiväksi ;)

1883687.jpg

 

Kaijalta tuli kankaiset lorukortit. Yahoon tilkkuilijoiden palstalla oli käynnissä lorukorttien vaihto ja minäkin osallistuin siihen. Tuli aivan ihania kortteja ja mukavaa nähdä miten toiset ovat niitä ideoineet. Korteista on kuvia mm. Kaijan blogissa. Meillä kortit menivät jo käyttöön ja ovat leikissä mukana.

 

Marikalta sain toisen kangaspaketin. Vaihdossa oli sääntönä että pitää lähettää litran verran kankaita ja ompelutavaroita ystävälleen. Minä vaihdoin kaksi pakettia, eli sain Pialta ja Marikalta Litraset. Tämäkin paketti sisälsi aivan ihania kankaita ja tilpehöörejä. Näitäkin kankaita on katseltu ja hypistelty useaan kertaan viime päivinä :D

1883694.jpg

Ja eihän tässä vielä kaikki. Sain myöskin kortin Salaiselta ristipistoystävältäni. Jännittää jo valmiiksi millaista postia saan jatkossa. Joten jännityksellä jään odottelemaan ;)

Uudet kankaat ovat saaneet mielen levottomaksi. Tietenkin haluaisin heti ruveta ompelemaan jotain :D Vielä ei kuitenkaan sakset, neula tai edes tilkkuleikkuri pysy hyppysissä, joten jatkan ideointia. Ensiviikolla katselen kaikki tilkkulehdet ja kirjat läpi ;)

Oikein paljon kiitoksia kaikista paketeista ja muista posteista :))